Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Liam J. Wales
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 29

Külső leírás: Veszett szél sem képes megszelídíteni tökéletesre beállított étcsokoládé tincseit. A tarkónál rövidre nyírt, felül jóval hosszabbra hagyott, trendeket követő dús hajkorona leheletnyit hosszít a vékony állban végződő ovális arcon. Vonalait csak enyhén kiemelkedő pofacsont komorítja. Szigort kölcsönöz tekintetének, hosszú, sötét szemöldöke és sűrű pillái. Írisze, szembogarához hasonlóan ében fekete, mély és megfejthetetlen titkokat rejt magában, érzelmektől ritkán csillognak. Vastag ajkainak szoros zárja nem engedi láttatni fehér gyöngyfogsorát, csak gúnyos, vagy csábító mosolyra képes, melyek nyomán halvány gödröcskék jelennek meg arcán. Ez, az egyetlen, ami enyhít a hűvös megjelenésen. Tartása merev, mégis légies én könnyed minden mozdulata. Lezserül viselt drága öltönyök, márkás kiegészítők, rolexek elmaradhatatlan darabjai öltözékének. Személyi szabója, formás alakjára tökéletesen passzolva készíti el ruháit. Mimikájából sugárzik a közöny, a narcisztikus életszemlélet, felsőbbrendűség.

Jellem: Kétségtelenül az egyik legönteltebb ember a világon, s bár Liam természetéhez hasonló emberek százai rohangálnak az utcákon, járják a bárokat és vernek át naiv, ártatlan embereket, mégis Ő magasan kiemelkedik közöttük. Kíméletlenül csap le a becserkészett áldozatra, s általában nem is kell nagyon törnie magát, elég egy sármos mosoly, egy igéző pillantás, vagy, ha a kiszemelt a vaskos pénztárcára bukna, akkor megteszi meglebegtetni előtte autója kulcsait. Partnertől függ, hogy, milyen hangot, illetve stílust üt meg vele. Célja érdekében kellően udvarias, türelmes és lehengerlő, de, ha nem származik haszna a beszélgetésből, közönyössé, vagy lenézővé válhat. Soha sem alázkodik meg, erős tartása, büszkesége nem engedi, hogy belássa, ha téved, bár még ő sem veszi észre, ha véletlenül nincs igaza, mert el sem tudja képzelni, hogy tévedhet. Borzasztó sarkalatos figura, aki mindig és mindenkor elsőre alkot véleményt és az ítélet sosem pozitív. Hibátlannak véli mostani valóját, pedig számtalan rossz tulajdonsága van. Mélységesen megveti az optimista, a kedves, segítőkész embereket. Szánalmasnak és életképtelennek könyveli el a naiv társait, akik olyanok, mint amilyen ő volt hajdanán. Munkájában kemény és szigorú, de már jó ideje nem lel izgalmat egyik tevékenységben sem, ezért, hogy ne unja halálra magát, vegyíteni kezdte a szórakozást a munkával. Ami annyit jelent, az ő felfogásával, hogy mindenkit elcsábít, aki él és mozog a cégnél. A fellengzős külső viszont magasan intelligens elmét rejt. Párkapcsolatai nincsenek, egyéjszakások sem, csak pár órás együttlétek, de sehol nem marad ott, nem alszik senkivel, nem kötődik senkihez, csak saját céljai érdeklik. Nem számít az épp aktuális "ágybetét" mire vágyik. Kielégíti, de saját ízlése szerint. Enyhén szadista, kedveli a kikötözéseket és gyakran használ "játékszereket".

Élettörténet: Átlagos, de inkább szegénynek nevezhető családba született. Nem éhezett soha sem, de nem is telt a divatos holmikra, focilabdákra, játékokra, mint más gyerekeknek. Nem volt külön szobája, szüleivel egy helyiségben aludtak, ettek és töltötték szabadidejüket. Apja általában barkácsolt, édesanyja főzött és takarított munka után, John pedig, - mert ezt a nevet kapta születésekor, a világ leghétköznapibb nevét - ült az ágyán és ugyanazt a pár könyvet olvasta újra és újra naphosszat. Csúnyácska, vézna és szemüveges kisfiúkènt rengeteget bántották őt kortársai. Az iskolában ő volt, akit folyton egrecíroztak, terrorizáltak. Nem kimèltèk, minden nap megverték, vagy szavakkal bántalmazták. A gyermekek kegyetlenek tudnak lenni és ezt, első kézből tapasztalta meg. Végül már nem bírta tovább és tizennegyedik születèsnapján kárt is tett magában. Házuk ereszèről vetette le magát, de nem halt bele, nem volt elég magas a ház ahhoz, viszont alaposan összetörte magát. Hosszú ideig tartott a rehabilitáció, ez idő viszont elég volt arra, hogy átèrtèkelje eddigi èletèt. Iskolát váltott, keményen dolgozott órài után, hogy legyen pénze divatos holmikra. Tükörképe idegen benyomását keltette és az új iskolában senkinek sem fordult meg a fejében, hogy ez a vagány kamasz teljesen más ember volt valaha. Ahogy nőtt, úgy vált keményebbè, elszántabbá. Eltörölte énjét, s mire a főiskola padjában találta magát, addigra a régi kedves, figyelmes John meghalt és megszületett az önző, törtető Liam. Ma már lenézi azt, aki volt és azokat is akik „Johnhoz” hasonló termèszettel, külsővel rendelkeznek. Nem képes megérteni mások, hogy maradtak életben, ha neki olyan keményen meg kellett változnia. Gátlástalan életmóddal, kitartással és ambícióval karöltve érte el a jelenlegi, igen magas pozíciót munkájában. Ám hiába végzi munkáját kifogástalanul, ha stílusa miatt képtelenség vele egy helyiségben tartózkodni.

Hobby: Ritka és értékes Match-boxok gyűjtése

Foglalkozás: Vezérigazgató egy marketinges vállalatnál

Extrák: - Seme - csak egy bizonyos márkájú ásványvizet hajlandó fogyasztani - dohányzik és kedveli a bourbont - van egy hófehér Nissan Skylineja - Foglalt Lastomnak

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).