Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kyle Lewis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 24

Külső leírás: A negyvenes évek tökéletes gentlemanje. Az ing, amit hord mindig nyakig begombolva, hozzá koromfekete nyakkendő, makulátlan zakó elegáns mandzsettákkal, élére vasalt nadrág, tükörfényű cipő. Megjelenése nagyon megnyerő és bizalmat gerjesztő, mindig odafigyel rá, hogy pozitív benyomást keltsen az emberben. Haja rövidre vágott, jólfésült, selymesen fekete és ez tökéletes kontrasztot ad sápadt fehér bőrének, mely csak még inkább kiemeli szemeinek violakék ragyogását. Szempillái dúsak és hosszúak, szemöldökei nem túlzóan vastagok. Orra keskeny, egyenes; kellemes dísze arcának, melynek vonásai közt nem lelhető fel egyetlen él, szöglet, vagy bőrhiba sem. Ajkai aprók, de dúsak, szinte nincs is színük, mégis magára vonzza a szemeket. Főleg, ha mosolyog, melyet gyakran tesz. Testalkata karcsú, magassága épp csak egy kicsivel van az átlag fölött. Ékszereket nem szeret hordani, csupán karórája emeli ki vékony csuklóját és hosszú ujjait.

Jellem: Udvarias, de a szó legszorosabb értelmében. Kyle az a típusú ember, aki lesegíti a kabátod, kihúzza a széket és betolja alattad; megvárja, míg szedsz az ételből és csak utána nyúl a merőkanálért. Kellemesen el lehet vele csevegni, lágy hanghordozása pedig könnyen magával ragad. Olyan, mint egy tiszta galamb, egy földre szállt angyal, aki mindenkinek és mindenkin segít. Önzetlen és figyelmes. Gyakran használják lelki szemetesnek, de ezt ő egyáltalán nem bánja. Rengeteg kollégáját tekinti a barátjának és a munkatársai is szeretik őt. Ellensége igazából nincs is. Aki megpróbált már kitolni vele egyszer, rövid távon letett ötletéről, mert Kyle személyisége magával hordozza azt a képességet, hogy bűntudatot okozzon annak, aki megpróbál ártani neki, s erről a mi jómadarunk nem is tud. Ettől függetlenül borzalmasan rossz emberismerő és naiv is ebben a tekintetben. Mindenkiben csak a jót látja meg, még akkor is, ha nincs az illetőben semmi jó. Makacsul hiszi, hogy nincsenek rossz emberek, csak félreismerik őket. Szent meggyőződése, hogy jó társaságban a feszült és frusztrált emberek is kedvessé válnak, ezért nagyon igyekszik ő maga lenni az a bizonyos jó társaság. Hamar megtalálja másokkal a közös hangot, ezért hamar képes barátságokat is kötni. Kollégáival a viszonya baráti, de ügyel arra, hogy feletteseivel szemben megtartsa a három lépés távolságot.

Élettörténet: Talán túl tökéletes is volt az élete. Középosztálybeli, szerető szülők nevelték, két testvére van. Travis, aki tudós akart lenni és most a világot járja a Green Peace-es, és Olive, aki matematikát tanít egy általános iskolában. Harmadik gyerekként tényleg bármit megkaphatott volna, de soha nem volt önző, sem rossz gyerek. És itt gondolok arra, hogy mindig anyu pici fiacskája volt, akinek a legnagyobb szenvedélye a tanulás volt. Emiatt nem is volt túl sok barátja, de antiszociálisnak sem volt mondható. Örökös osztályelsőként sokan irigykedtek rá, de valahogy senki nem piszkálta. Talán innen származik rossz emberismerő képessége. Ahogy belépett a kamaszkorba és a kisfiús vonásai kezdtek komolyabb alakot ölteni, nagyon népszerűvé vált mind a lányok, mind a fiúk körében, de Kyle-t lekötötte a tanulás, és az, hogy ösztöndíjjal mehessen arra az egyetemre, amit kinézett magának. Ekkor költözött el szülei szerető fészkéből és azóta egyedül él. Gyönyörűséges diplomát szerzett és pályakezdőként kiszabadult a nagyvilágba. Ám a drága Fortuna ekkor sem hagyta el, és alig három hónap leforgása alatt a kezébe adta álmai munkáját, amit a lehető legkomolyabban végez.

Hobby: Otthonában orchideákat nevel

Foglalkozás: Személyi asszisztens egy marketing cégnél

Extrák: A tanulás iránti szerelme nem hagyta, hogy más szerelmet találjon magának, így romantikus értelemben teljesen analfabéta. Soha nem volt még kapcsolata. * Szereti a komoly zenét és az olasz ételeket. * Allergiás a méhcsípésre és fél a pókoktól. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).