Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Suri
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 19

Külső leírás: Bőrének szép, napbarnított árnyalata van, hiszen szinte mindig kint van a levegőn. Rengeteget fut és mászik a hegyekben, izmos testalkata innen ered. Lágy, finoman ívelt vonásai gyönyörűvé varázsolják az arcát, melyet aranybarna szemei csak még igézőbbé tesznek. Lányos külsejének ékköve a hosszú, dús koromfekete haja, melyet kiskora óta növeszt. Habár arca nem túl férfias, a teste egyértelműen elárulja, hogy nem egy hölgyről van szó. Nemesi rangját a testét díszítő színes arany-, ezüst- és bronzékszerek jelzik.

Jellem: Kedvesség és szelídség jellemzi, melyet édesanyjától örökölt. Apja és fivérei igazi keménykezű, komoly férfiak, akik szégyellik Surit betegsége és külseje miatt is. Imádja a természetet, ott mindig önmaga lehet. Sokan piszkálják őt, ami nagyon bántja, de próbálja nem mutatni. Előbb halna meg, minthogy bántson bárkit is, még ha az illető ártott is neki. Minden vágya, hogy elnyerje apja és testvérei kegyét, de bármit tesz, nekik semmi sem elég jó. Nyugodt természetű, de hajtja a kíváncsiság, szeret új dolgokat megismerni.

Élettörténet: Az inka uralkodó legkisebbik fia, így a korszak viszonyaihoz képest egészen jól él. Két bátyja és egy húga van, fiútestvéreivel és apjával sosem volt jó a kapcsolata, de édesanyját és húgát imádja. Lányos külseje miatt fivérei sokszor piszkálták, és ha más nem látta, akkor gyakran a faluban élő többi férfi is. Szelíd jelleme és kedvessége miatt tudták, hogy nem okozna senkinek fájdalmat, de emiatt csak még inkább kitaszították a férfiak. Nem tudják, miért, de néha elkezdenek remegni a kezei, igazán komoly feladatot sosem tudnak rábízni, ezért sem kedvelik őt páran. A bátyjai harcos kiképzést kaptak, gyakran vadásznak is, de öccsük sosem volt erre képes a betegsége miatt, ráadásul ez társul a farkasvakságával is, ami még gyengébbé teszi a társadalmuk szemében. Mivel fivéreivel nem volt túl sok közös bennük, legtöbb idejét húgával, édesanyjával és a gyógyítójukkal töltötte. Jól ért a gyógynövényekhez, szereti az erdőt járni, imád futni a szabadban, gyorsaságban szinte legyőzhetetlen. Néha felderítőként használják, hiszen gyors és óvatos, ebben a feladatban semmi sem gátolja. Olykor lemegy a faluba, játszik a gyerekekkel, tanítgatja őket, habár apja nem tudja, néha kisegíti a szegénységben élőket.

Hobby: Hosszú séták és futás az erdőben, falusi gyerekekkel foglalkozás

Foglalkozás: Hivatalosan nincs, a gyógyítónak szokott besegíteni néha vagy felderítőnek használják, ha nincs más

Extrák: Még sosem érzett vonzódást senki iránt, nem is tartja fontosnak a testiséget. *** Uke *** Van egy titkos helye a közeli vízesés mögötti barlangban, ide szokott elbújni, ha egyedül szeretne lenni. *** Néhány információ az inkákról: nincs náluk hagyományos írás, így olvasni sem tudnak. Fejlett társadalommal rendelkeztek a korhoz képest. Kiépített útjaik, hídjaik vannak, habár az eszközeik kissé fejletlenebbek. Hegyekben alakítottak ki öntözéses földművelésre alkalmas rendszert. Az uralkodót isteni leszármazottként tisztelik.

Képinfo: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 05.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:36:02
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).