Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kiryu Zero
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Kaori

Kor: 18

Külső leírás: Halvány lila szemei eléggé titokzatosak és sosem lehet tudni, hogy mi jár a fejében, persze nem minden esetben van ez így. Hajának színe olyan, akár az ezüst, de mégis van benne némi szürkeség is. Termete magas, hiszen 181 centiméterrel büszkélkedhet. Testalkata sovány, de nem sportol és nem is jellemző rá, hogy sokat enne.

Jellem: Zárkózott, titokzatos jellem. Kifelé azt mutatja, hogy rideg, durva és nem szeret senkit, de ez csak egy álca a részéről, ugyanis foglalkozik azokkal, akik körbeveszik (kivéve a vámpírokat). A benne lévő vámpírt gyűlöli, így önostorozásba kezd, ha vérivásra kerülne a sor.

Élettörténet: Családját egy tiszta vérű vámpír írtotta ki, innen ered a vámpírok iránti gyűlölete is, leginkább Kuran Kaname az, akit a háta közepére sem kíván. Hio Shizuka vámpírt csinált belőle, míg Zero testvérét magához vette, viszont a tiszta vérű nő nem kímélte a testvérek szüleit. Később a Cross akadémiára kerül, ahol az igazgató, Cross Kaien helyet biztosít számára az iskolában. Prefektusként kezd el tevékenykedni és igyekszik nem a vérszomjára hallgatni.

Hobby: -

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Prefektus az iskolában. *** Van egy pisztolya, ami a Bloody Rose névre hallgat. ***D szintű vámpír. *** Nappali tagozatos.

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem saját. ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).