Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Stiles Stilinski
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: LastBreath

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú, átlagos külsejű fiú. Első ránézésre is azt mondanánk róla, hogy ő az osztály bohóca. Hogy miért? Mert vékony ajkai körül mindig cinkos, komolytalan mosoly játszik és szemeiben olyan csintalan tűz lobog, amit képtelenség nem észrevenni. Talán pont ez miatt tűnik már az első találkozáskor is annyira szimpatikusnak és szerethetőnek. A haja rövid, barna színű. Orra kissé pisze, szemöldökei közepesen vastagok. Arcát szelíden pettyezik az anyajegyek. Szemei, mint az olvadt csokoládé, kedvesen, biztatóan, melegen barnák. Dús szempillái ezt még inkább kiemelik. Szinte már túlontúl kedves vonásai miatt mindenki hiszékeny, naiv kölyöknek gondolják, nem veszik komolyan. Ez persze bosszantja Stiles-t, de a világért sem mutatná ki. Mindent összevetve elmondhatjuk róla, hogy egészen helyes srác és nem kell megerőltetnie magát ahhoz, hogy párt találjon magának. Szereti a kényelmes ruhákat. Színes pólóira rendszerint vesz fel hosszú ujjú ingeket, vagy kényelmes, kapucnis pulcsikat.

Jellem: Stiles szarkasztikus, humoros és rendkívül őszinte figura. Szerfelett intelligens fiúról van szó, akinek olyannyira megvan a magához való esze, hogy nem egyszer bizonyult több, mint hasznos segítségnek, ha barátai megrekedtek egy-egy rejtély megoldásában. Mindig kissé idegesnek tűnik, izgágának, aki nem tud megülni egy perig sem a fenekén. Olyan, mintha tekintetével mindig azt kutatná, mikor bukkan fel valami váratlan, gyanús, szokatlan a környezetükben. Ez nagy részben köszönhető az ADHD - avagy figyelemhiányos hiperaktivitás - nevű betegségének is, amivel minden nap óriási csatákat vív. Nehéz helyzetekben sokszor leblokkol, hajlamos az ok nélküli szorongásra, ami már-már paranoiás tüneteket idéz elő nála. Mindennél jobban gyűlöli a pánikrohamokat. Elmés, olykor csípős megjegyzéseit szinte senki nem veszi jó néven. Érdekes humorát kevesen értékelik, és fárasztónak tartják. Stiles nem erőlködik, nem gondolkodik órákat egy-egy megjegyzésen. Nála ez csípőből jön és természetesen. Barátaihoz rendkívül lojális. Szereti a rejtélyeket és megoldásuk közben gyakran arról is megfeledkezik, hogy bajba keveredhet, vagy baja eshet. Makacs és hajthatatlan, sokszor meggondolatlan, ám hamar rájön és megbánja hibáit. Olykor még kiküszöbölnie is sikerül őket.

Élettörténet: A Beacon Hills-i középiskolába jár, apja a megye seriffje. Édesanyja Claudia meghalt. A tragédián Stiles képtelen volt túltenni magát mind a mai napig. Valamilyen oknál fogva önmagát okolja a történtekért. Egy kis stréber volt mindaddig, amíg egy vérfarkas meg nem harapta a legjobb barátját, ezzel fenekestől felforgatva kettejük, s később a környezetükben lévők életét. Édesapjával különleges a kapcsolatuk. Amikor valami baj történik, Stiles mindig először az apjára gondol, és szinte nincs olyan, hogy ne aggódna érte. Végtelenül szereti a férfit, és nagyon a szívén viseli a sorsát. Scott gyerekkori jó barátja és rendszerint kerültek ketten együtt bajba, amiknek szinte mindig Stiles volt az ötletgazdája. Mégis, amikor rosszra fordultak a dolgok, a fiú úgymond megemberelte magát és minden igyekezetét belefekteti abba, hogy ő is hasznos tagja legyen a természetfeletti lényekkel egyre csak bővülő csapatnak. Korábban menthetetlenül szerelmes volt Lydia Martinba, ám a lánnyal később kapcsolatunk inkább a barátság felé vette az irányt. Derek Hale-el a kapcsolatuk feszült és ellenséges. A férfi kifejezetten irritálónak tartja és Stiles szinte már direkt és csak azért is az idegein táncol és ott szól be neki, ahol csak tud. Mindezek ellenére igyekszik annyira normális életet élni, amennyire a körülmények engedik. Lelkes a lacrosse iránt, de többnyire mindig a kispadon ül.

Hobby: Szörfölés a neten

Foglalkozás: -

Extrák: Fandom: Teen Wolf *Adderall-t szed, ami segít neki a koncentrálásban. * Nagyon lelkesen segít(ene) édesapjának megoldani minden rejtélyt. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).