Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jonathan Marquess
Kategória: Hentai
Feltöltő: Renesmee

Kor: 24 év

Külső leírás: John tipikus amerikai kinézetű pasi. 182 centi magas, szálkás izomzatú, széles vállú. Világos szőke hajjal a szőkék táborát erősíti. Szemei szinte világító aranybarnák, szinte sárgák, akárcsak a macskák szemei. Különleges pillantása azonnal képes lebilincselni az embert. Mivel régóta sportol, anno versenyszerűen űzte, nagyon jól néz ki, kisportolt. Bőre egészen világos annak ellenére, hogy imád a napon lenni, nem barnul le soha. Öltözékét általában elegáns ruhák képviselik, hiszen ügyvédként dolgozik, ezért az esetek 95%-ban öltönyben van. Kedvenc kiegészítője a napszemüvegei, amik sosem maradnak el, akárhova megy.

Jellem: Családi körülményei, munkája, és alapvető jelleme megkívánja a munkamániás, maximalista és ambíciózus viselkedést tőle. A tökéletes egoizmus mintapéldája. Hatalmas önbizalmat épített fel, így nagyon határozott és törekvő személyiség. Van humora, amit szeret is megmutatni mindenkinek, de bizonyos fekete-, komoly- és/vagy ironikus vicceken, vagy beszólásokon keresztül. A munkája a legfontosabb neki. Céltudatos, akaratos, és mindent amit akar, bizonyos úton-módon mindenképp megkaparintja, ha kell, nem éppen tiszta módszerek segítségével. Kegyetlenül őszinte, soha nem kertel senkinek, és ezt is várj el mindenkitől. Utálja az álszent, hazudozó, képmutató embereket. Könnyen kiismeri, elemzi az embereket.

Élettörténet: Jonathan az amerikai Washington D.C. nagyvárosában látta meg a napvilágot. Családja teljes odaadással nevelte, ha éppen vele voltak, de az ideje többségében dadák és bébiszitterek között töltötte, míg elég nagy nem lett. Egyke gyermek volt. Szülei a listájukról csak kipipálták azt, hogy legyen gyerek, majd tovább is léptek. Mindent megadtak neki, és sokat vártak el tőle. Tanult, olvasott, művelt fiatal lett belőle. Magániskolákba járt, és a legkülönb tanárok vették szárnyai alá. Végül apja nyomdokaiba lépett, ő is ügyész lett. Édesanyja szintén egy magánvállalkozás, immáron egy frenchise divatcég vezetője, divattervezője. Célja átvenni apjától a mamutvállalatot, amit alapított még a 80-as években, és azóta világcéggé fejlődött. Itt dolgozik ő is.

Hobby: Olvasás, írás, amerikai focizás

Foglalkozás: Ügyész

Extrák: **Születésnapja: október 25. **Csillagjegye: skorpió **Georgetown Egyetemen tanult. **Sokáig válogatott amerikai foci csapatban játszott, mint csapatkapitány a gimnázium és az egyetem alatt.

Képinfo: Nem az én alkotásom, Google kép. (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 01.

Módosítva: 2016. 10. 31. 17:11:28
Módosította: Renesmee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).