Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sin Nehemiah Maxwell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: Félezer éves

Külső leírás: Magas a maga 180 centijével. Finoman kidolgozott izmait ruha takarja el. Erős és karizmatikus megjelenést tudhat magának. Jeges kék tekintete mindenki emlékezetébe beférkőzik, s soha el nem felejti. Sokak rémálmában tér vissza a hideg, gúnyos szempár, ami már-már lidércfényként tündököl arcához méltó ékkövekként. Hosszú, ébenfekete haja leér egészen lapockája alá, selymessége lealázza a selyemhernyók legkiválóbbjait; hajának lágyságában és puhaságában könnyű elveszni. Szintén hosszú frufruját általában egy-egy laza mozdulattal hátra simítja, ha zavarja őt, hogy szemébe lóg. Haját sosem köti össze. Ajkai arisztokratikusan íveltek, simák és csókolni valóan puhák, ám mindig ott bujkál szája szélén a gúny és a cinizmus összetéveszthetetlen mosolyának árnyéka. Szereti a feszes ruhadarabokat, amik rásimulnak testére. Hogy miért? Mert büszke széles mellkasára és keskeny csípőjére; hosszú, feszes combjaira, izmos vádlijára, szelíd izomzatú felkarjára. Előszeretettel hord hófehér vagy koromfekete selyem ingeket, melyek alakjára simulnak. Olyanról pedig hallani sem akar, hogy a ruha lógjon rajta. Körmei születésétől fogva feketék, s nem csak a kezén, lábán is. Nos, mit szépítsünk? Bőre hulla sápadt, de ezt az éjszakai fények megtévesztővé teszik, így soha senkinek nem jut eszébe tüzetesebben is megnézni magának. Elég, ha elmerülhetnek jeges szemeiben, s onnantól fogva rabbá válnak. Nyakában ezüstlánc lóg, melynek medálja egy félholdat ábrázol.

Jellem: Hangja lágy patakként csordogál elő ajkai közül, s pusztító tűzvészként borzolja az érzékeket. Bőbeszédű, s ha megszólal, akkor mézes-mázas és elbűvölő. Komolytalan és könnyelmű figura, akinek a kedvenc fegyvere a cinizmus és az irónia. Feltűnő alkat, és rémesen büszke nemesi származására. Fent hordja az orrát és sokszor viselkedik úgy, mintha egy rossz ripacs igyekezne eljátszani egy arisztokratát. De igazából tényleg rossz ripacs. Rivalda fényre vágyik, virágcsokrokra, az ő tiszteletére emelt szobrokra. Felsőbbrendűnek tartja magát az embereknél és erre megvan minden oka, azonban hajlamos túlzottan könnyedén venni a halálosan komoly dolgokat is. Nem tűri, ha parancsolnak neki és hirtelen haragra gerjed. Előszeretettel bünteti meg azokat, akik a begyében vannak. Soha nem alázkodik meg és soha nem kér bocsánatot. Mérhetetlenül arrogáns és erre sokszor még rá is játszik. A felszín alatt azonban nem több, mint egy számító, sunyi dög. Imádja összekeverni a dolgokat, hogy aztán páholyból nézze végig a balhét. Szeret manipulálni és büntetlenül nézni a következményeket. Erejét előszeretettel használja másokon, legyen szó a gondolataik kontrollálásáról vagy a szerencsétlen áldozat elcsábításáról. Nem tisztel senkit, nem kötődik senkihez. Eleve elrendeltetettnek tartja, hogy ő áll a tápláléklánc csúcsán és mindenki neki tartozik hűséggel. Mint Nemes, ő sem állatok vérén él, és bizony megválogatja áldozatait is. Nem veszi bármilyen jöttment csavargó vérét. Kérdéses, hogy képes-e egyáltalán érzelmekre. Meglepő lehet, de képes rájuk. No ne várjunk tőle rózsacsokrot és romantikát. A szerelmi vallomásokat végképp felejtsük el. Ő nem az a típus, aki szét kürtöli a nagyvilágnak, hogy mit is érez. Mindenesetre eddig egyetlen személyről sem tudunk, akit igazán megkedvelt volna.

Élettörténet: Tiszta vérű vámpírok sarja, vérvonalában nincs egyetlen rögös kitérés sem ember, sem fél-, negyed-, vagy akármilyen vérű utódokkal. A klán erre mindig is kényesen odafigyelt és az ehhez hasonló apró "botlásokat" hamar eltörölték a föld színéről. Gyakorlatilag ők voltak az uralkodó család az országban, így nem csak nagy hatalommal rendelkeztek, de sokan félték is őket a tisztelet helyett. Sin mindössze tízéves volt, mikor szülei meghívót kaptak a nagy eseményre, mely az elmúlt évezredek alatt ritkaságnak számított. A Tanács megválasztotta az új Fejet, úgymond a főnököt, főtanácsost, ahogy tetszik. A lényege mindnek ugyanaz, utazni kell. Egy másik országba, mely az Espia névre hallgat. Sin szülei nem óhajtottak nagy felhajtást, így egy kocsival és a kocsissal utaztak, senki mással. Azonban Vadászok csapata támadt rájuk az úton. Túlerőben voltak és jól felkészültek. A kis csapatnak semmi esélye nem volt ellenük. A kocsis viszont megmenekült és megmenekítette Sint is. Az apró fiút egyenesen a Tanácshoz vitte, és csak ekkor nyugodhatott meg annyira, hogy békében meghaljon, hiszen vágott sebet szerzett, amibe méreg került. A Tanács magához vette a fiatal vámpírt, tanították, nevelték legjobb belátásuk szerint, de a fiú akkor sem csillapodott csínytevéseiből, mikor elérte a férfi kort, sőt a csínytevések egyre véresebben komolyakká váltak és ezt a Tanács egyre kevesebb türelemmel nézi el neki. Sinnek elege volt abból, hogy vámpírként a sötétben kell bujdosnia és alattomos módszerekkel kell rászednie áldozatait, hogy végül vérüket ontsa. Mindig is úgy gondolta, hogy fajtája sokkal feljebbvaló, mint az emberek és pontosan ezért nem szegülhet ellen egyetlen halandó sem, ha majd Ő - mert ki más? - igába hatja őket. Szereti tudatni másokkal, hogy ki is valójában és ez sok bosszúságot okoz a Tanácsnak, melynek alapelvei közé tartozik az is, hogy létezésüket örökké homály fedje.

Hobby: Hülyére venni mindenkit

Foglalkozás: -

Extrák: Partnertől függően lehet aktív és passzív fél is. * Lehet, hogy vámpír de ettől függetlenül nem hat rá az összes mendemonda. A keresztet kiröhögi, vígan látszódik a tükörképe; nem kell beengedni sehova, ahhoz hogy be tudjon menni; a szenteltvíz sem hat rá. A fakarót csupán rossz viccnek veszi. Ezüstből készült nyaklánca a bizonyíték rá, hogy az is hasztalan... Az egyetlen amit biztosra állíthatunk a többi humbug közül, hogy a Nap nagy ellensége. * Kedvenc hangszere a nagybőgő, amin gyönyörűen tud játszani. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 24.

Módosítva: 2016. 05. 23. 19:40:17
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).