Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sammael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Szikár és magas, mégsem feltűnő. Egy észrevétlen árnyként mozog az emberek között, s csak akkor engedi, hogy észrevegyék, ha ő is úgy akarja. A háttérből irányít. Teste nem feltűnően izmos, inkább szálkás. De nincs szüksége durva izmokra, ha valami egészen más erőt képes mozgatni. Valamit, ami lényének egészéből fakad, s csak pusztán azért van jelen, mert ő maga létezik. Számtalan néven és alakban jelent már meg. Volt kedves, öreg bácsi, apró gyermek, fiatal hajadon, hatalmas medve, vagy parányi, suttogó szellem. Jelenleg egy huszonéves srác bőrébe bújt. Vöröses barna haja kócosan keretezi arcát. Jobb oldalon egészen rövidre van nyírva, míg fejének többi részén hosszan és szédítően hullámzik. Jeges kék szemei a sötétben vörösen izzanak, ez ellen nem akar és nem is tud mit tenni. Arca éles, szögletekkel tűzdelt és vonzóan férfias. Szempillái hosszúak. Szemöldöke finoman ívelő, s a jobb oldaliban még egy ékszer is található. Vonásain látszik, hogy gazdájuk már sokat tapasztalt még az életből, de még nem eleget. Egyedül a tekintete az, ami mindezt meghazudtolja. Akinek van szeme hozzá, az meg is látja, hogy olyan személlyel van dolga, aki talán már időtlen idők óta bolyong élet és halál között. Két fülében egy-egy groteszk fültágító ékeskedik, illetve egy kisebb gyöngy alakú pearcing jobb cimpájának felső részén. Ezeken kívül más ékszert nem hord, és tetoválással sem büszkélkedhet. Ruházatában a praktikusságra törekszik, s nem a divatosságra. Míg ebben a testben él, ilyen is marad. Nem változik át, nem növeszt szarvakat, patákat, szárnyakat, vagy pikkelyeket. Ezek amúgy sem az ő ismertetőjegyei. Eredeti alakjában sem büszkélkedhet egyikkel sem.

Jellem: Sammael eredendően gonosz volt, agresszív és fékezhetetlen. Átgázolt mindenen és mindenkin. Pusztán élvezetből ontott vért. Elégedettséggel töltötte el a legyilkolt áldozatok látványa, füleiben muzsikaként csengett a sok halálsikoly. De belefáradt. Nem sok örömét leli már régi szórakozásában. Ráunt. Később új szórakozást talált magának. Különböző alakokba bújva zavarta meg az embereket. Háborúkat, viszályokat szított. Árulásokat, összeesküvéseket szervezett. Elkezdte megfigyelni és manipulálni a környezetét. Gyermeki áhítattal nézte, ahogy örök barátságok mennek tönkre az ő keze által, ahogy az anyák megfojtják újszülötteiket. Élvezettel töltötte el, hogy áldozatai mind beleőrültek tetteik súlyába. Mind megtébolyodtak és elvesztették a stabil kapcsolatot a valósággal. Gonoszsága soha nem csillapult. Ereje nem veszett el, csak átalakult. Rájött, hogy sokkal jobban élvezi őrületbe kergetni az embereket. Sokkal jobban tetszik neki egy megtébolyodott látványa, mint a kiontott véré. Büszke, makacs és hajthatatlan. Rafinált és soha nem cselekszik elhamarkodottan. Szeret mindig egy lépéssel mások előtt járni. Tervez, majd megvalósít. Kedvét leli a patinás rendben.

Élettörténet: Bukott arkangyal, démon, maga Lucifer. Senki nem tudja. Igazából egyik sem. Ő olyan, mint egy kísértet, egy gonosz szellem. Ő a karmokká görbülő árnyék a falon, amit a szüleid faágnak mondanak. Ő az éjjel nyikorgó gerenda egy öreg házban. Ő a szörny az ágyad alatt, vagy a szekrényben. Életét, történetét homály borítja, s ő úgy látja jónak, ha ez így is marad. Annyi azonban bizonyos, hogy nem hétköznapi módon szerez testet magának. Ó nem, semmi hókusz-pókusz, pentagram és füstfelhő. Sammael nem köt üzleteket. Nem hiteget senkit, és nem ígér senkinek semmit. Ő elveszi, amit akar. Alattomos módon kúszik a bőröd alá, és lassan elveszíted a fejed, ahogy egyre intenzívebben és élesebben látsz olyan jeleneteket, melyek nem a saját életedből valók, s melyeket soha nem akartál látni. Csendben vár és lassan kínoz, de amint észreveszi, hogy meginogsz, lecsap. És akkor kérdezés nélkül zabálja fel a lelked, hogy ő irányíthassa azt, ami utánad maradt: a testet, melyre épp szüksége van. De ennek a módszernek is megvan a maga hátulütője. Azzal, hogy felemészti a testben élő lelket, magába olvasztja annak emlékeit, érzelmeit és gondolatait is. Ilyenkor pár napig gyönge és kiszolgáltatott, míg le nem küzdi a sokszor borzalmas emlékeket. Utána viszont tökéletesen képes úgy viselkedni, mozogni, ahogy a test korábbi gazdája tette, képes fölvenni azt a logikát, de gyakran inkább a saját racionalizmusa után megy.

Hobby: Mindig az adott áldozata hobbiját veszi fel

Foglalkozás: -

Extrák: Aktuális testéből, csak annak pusztulásával képes szabadulni. * Ha valaki, akkor találkozik vele, mikor friss testbe költözik igazán sebezhető, és nehezen védi meg magát. Ezért is szokott olyankor kevésbé lakottabb területekre vonulni. * Foglalt

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 29.
2015. 11. 27.

Módosítva: 2015. 11. 25. 18:39:12
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).