Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Saeron
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 23

Külső leírás: Termetre közepesen magasnak mondanám, s bár súlya alig üti meg az ötven kilót, mégsem alultáplált és sovány. Karcsú dereka, keskeny vállai és gömbölyded formái mind-mind kissé nőiessé teszik, s mégis olyan ellenállhatatlanul rabulejtő, hogy akárhol jár, minden tekintet az ő alakját fürkészi. Bár részesült harci oktatásban, hogy ha kell, megvédje magát, mégsem kimondottan izmos, sőt, az izmok nem is látszanak rajta. Járása kecses, a háta mindig egyenes és formás feneke alatt, hosszú combjaival kimért, hosszú lépéseket képes tenni. Bőre márvány fehérségű, mégsem betegesen sápadt. Egészséges, hamvas csillogású és -noha ezt senki sem tapaszatlta még- borzasztóan kellemet tapintású. Haja ébenfekete, mint a legsötétebb holló tollai; dús, erős szálú és derekáig ér. Tapintásra, mint a frissen szőtt selyem, s kékes csillogása méginkább kiemeli arcának gyengéd, lágy vonásait. Hosszú, vékony nyakát egy kerek állacska fejezi be, melyhez lekerekített ívű arc kapcsolódik. Ajkai vékonyak, de kívánatosak, s édesebbnek ígérkeznek megannyi vöröslő, cukorba forgatott epernél. Orra keskeny, arisztokratikus vonású; s ha ideges, apró cimpái lágyan meg-megrezdülnek. Bal szeme alatt egy édes, aprócska anyajegy található. Szemei mandulavágásúak, gesztenyét idézően barnák. Túlcsordulnak belőlük az érzelmek, s az a határtalan kedvesség és melegség, mellyel másokra néz. Szempillái dúsak, hosszúak és hihetetlenül feketék. Szemöldöke vékony és gyengéd ívű. Lágy, puha szövésű ruhákban jár, melyek elszakadnak bőrétől, lengévé varázsolva öltözetét. Ezek a darabok szinte mindig fehérben pompáznak, jelezve ezzel lényének hófehér tisztaságát is. Ettől eltekintve éjjel mindig ruha nélkül alszik. Kényelmetlennek érzi, ha forgolódás közben körbefordul rajta a ruha és ő belegabalyodik. Ékszereket a királytól szokott kapni, melyekhez nem fűzik különösebb érzelmek, de hordja őket, nehogy magára haragítsa az uralkodót.

Jellem: Halk szavú, gyengéd, törödő. Kellemes természetű fiú, aki örül annak, ha beszélgethet valakivel. Bár nem az a szószátyár típus, és ha úgy látja, fölösleges megszólalnia, inkább hallgat. Bár szinte soha nincs egyedül, mégis magányos. A testőreinek tilos akár csak hozzászólni is. Más pedig meg sem közelítheti őt, a királyon kívül, aki valljuk be, nem épp az empatikusságáról és kedvességéről híres. Saeront mégsem bátja soha, sem szavakkal, sem tetlegességgel. Bár ez inkább aziránti félelmének tudható be, hogy ha bármit tesz a fiúval, az felzaklatja és elveszíti képességét. Kettejük kapcsolata teljesen közömbös. Saeron csak amolyan használati tárgyként van számon tartva. Egy apró, de annál értékesebb ékkőnek, ami, ha beszennyeződik, nagy veszteség érné a birodalmat. Tehát mit tehet egy fiatal fiú, aki el van zárva a külvilágtól? Olvas. Legtöbb idejét a gigászi könyvtárban tölti, ahol gyarapíthatja tudását a világról. Nem válogat, a filozófiától kezdve az irodalmon át egészen a tudományokig, minden könyvet szívesen fellapoz, mert másból nem tudhatna meg semmit. A könnyvek a legjobb barátai, bár teljes szívéből szeretné, ha ez másként lenne. Vágyja az emberi kapcsolatokat, a beszélgetéseket, a közös étkezéseket, mert reménytelenül magányos és egyedül van. Apró dolgok is képesek örömöt okozni neki, de ezek a boldog percek is hamar tovaszállnak. Borzasztóan szomorú és elveszettnek érzi magát. Irigyli az udvarban lakókat, s mégis fél megkérni a királyt, hogy adjon mellé valakit, akivel beszélgethet. Egyáltalán nem naiv, természetesen neki is megvan a maga véleménye, melyet sajnos nem hangoztathat. A biradalom iránti lojalitásra nevelték, és ez szinte a vérében van. Borzasztóan kíváncsi a környezetére, az új dolgokra és emberekre, de ha megszólít valakit, az csak szemeit lesütve tovább siet. Saeronban van némi gyermeteg pajkosság is mellyel általában testőrei türelmét szokta feszegetni. Nem űz velük órmótlan tréfákat, de képes őket szőlővel, kaviccsa megdobálni, vagy seprűnyéllel ütögetni, hogy azok legalább hozzászóljanak. Egyáltalán nem rosszindulatú fiú, és az erőszakot mélyen megveti és elítéli. Ezért is nem tetszik neki, hogy olyasmiben kell részt vennie, ami többezrek halálát jelenti.

Élettörténet: Saeron édesanyja egy jósnő volt, aki egy karavánnal utazgatott szerte a birodalomban. Persze senki nem hitte el neki, hogy ténylegesen látja a jövőt. Senki, kivéve a király fiát. A megalomániás ifjú, az éj leple alatt raboltatta el a fiatal nőt, hogy az megjósolja neki, meg tudja-e ölni saját apját, hogy aztán a helyébe léphessen. A nőt természetesen rabszolgaként maga mellett tartotta, mikor terve sikeres lett. Saeron anyja gyönyörű volt, ezért nem is csoda, hogy az ujdonsült király szemet vetett rá. Azt viszont nem tudta, hogy a nő a szűzességével azt a képességet is elvesztette, amivel a jövőbe lát. De ezt igyekezett titokban tartani, és mire kiderült, hogy már használhatatlan, addigra az is világossá vált a király számára, hogy a nő várandós. A király nem volt gyerek gyilkos, és ez volt az egyetlen jó tulajdonsága. Hagyta, hogy a gyermek megszülessen, és melegen ajánlotta a nőnek, hogy a királyi vér révén a születendő gyermek is örökölje az adottságait. Így született meg Saeron, aki mindössze addig lehetett édesanyjával, míg meg nem született. Ez után a király kivégeztette a nőt, a kisfiú pedig szoptatós dajkához került. Tanították, nevelték, és a kisfiú a tizedik életévének betöltésekor ráébredt az erejére. Ekkor a király megtiltotta mindenkinek, hogy akár egy ujjal is hozzáérjenek. Innentől fogva a fiú szigorú megfigyelés alatt állt, és csak a király létesíthetett vele kapcsolatot. Csak vele találkozhatott, csak vele beszélhetett. Egyszóval mindentől és mindenkitől elzárták. A fiú egyetlen dolga az volt, hogy megjósolja királyának a jövőt, ha az felkeresi őt a kastély alatti lakosztályában. Egyedül nem mehet sehova, két testőr vigyázza minden lépését. Hamar kiderült, hogy Saeron ajándéka gyümölcsöző és hasznos. Sok győztes csatát megjósolt a királynak, aki fejébe vette, hogy előbb a kontinenst, majd az egész világot uralma alá akarja hajtani. Nyíltan hirdetett háborút az egész világ ellen, és a világ reszketve várja a király következő lépését.

Hobby: -

Foglalkozás: Látó

Extrák: Nevének jelentése: Keserű Ember * Nem csak a jövőt látja. Ha valaki testileg érintkezik vele -megfogja a kezét, vagy hozzáér a bőréhez- annak betekintést nyer a múltjába. Ezért tilos bárkinek is hozzáérnie. * Nem tudja, hogy a király az apja. * Kedvenc édessége a kockacukor. A király is ezzel szokta megajándékozni, ha meglátogatja. * Különös gyengédséggel viseltetik a rózsák iránt. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).