Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Narumiya Mei
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 17

Külső leírás: Miyukinál is több női rajongója van. Szöszi, kék szemű, nem csoda, hogy odáig meg vissza vannak érte a csajok. 174 cm és 64 kg, nem tűnik túl izmosnak, de mégis az, amikor erre van szükség. A bőre is sápatag, hamarabb elhinnénk róla, hogy valamelyik északi népcsoport tagja. Amikor megjelenik, általában az egyenruhájában teszi, aminek elengedhetetlen kelléke a sapka. A ruha maga fehér, így csak még hangsúlyosabb Mei-chan hófehérsége. Minden szempontból kilóg, de az Inashiróban nem ő az egyetlen – mégis ő a legkisebb a csapatban. Hétköznapi ruháiban semmi különleges nincs. Arca általában kifejezőbb, mint azt bárki gondolná, érzései nagyobb része innen leolvasható, hiszen hamar kiül minden a vonásaira is.

Jellem: Jelleme rétegeltebb, mint azt sokan gondolnák. Felszínesen megismerve egy kifejezetten hisztis hercegnőnek érezzük. Úgy érzi, minden körülötte forog, mindent úgy tehet és akkor, amikor csak akar, mert neki szabad. Mert ő dobó. Ász. Ha valami pedig nem úgy sül el, ahogy gondolta és akarta – követelte, akkor dühöng, üvölt, pityereg. Könnyű meggyűlölni, de ahogy haladunk előre az eseményekkel, egyre jobban megismerjük őt magát is. A rétegeit, azt, hogy mi rejlik a hisztik mögött. Neki ugyanis első a csapat. Szereti, saját vállán viseli akkor is, amikor még ott van neki Masa-san, hogy kordában tartsa. – Már amikor és már amennyire Meit kordában lehet tartani. – Gyerekessége és hisztériája, arroganciája mögött ott húzódik a sokat hangoztatott megállapítás valódi tartalma. Mert ő az ász. Már elsősként megtapasztalja, hogy ebben az is benne rejlik, hogy a vereség is az ő vállán nyugszik, mint dobóén. Mint ászén. Tehetsége ugyanis határtalan, fegyverek egész arzenáljával, kiváló kontrollal, majdnem tökéletes állóképességgel rendelkezik. De mindennek ellenére rettenetesen össze tud törni. Többször is megtapasztalja, hogy milyen, amikor a csapat miatta veszít el egy meccset. Egy vad dobás, vagy engedetlenség miatt, de ha kiesnek, már vége. Carlos szerint kifejezetten gyerekes, ennek ellenére jó stratéga – bizonyos szempontból. Azért, hogy legyőzhetetlen csapatot hozzon létre, összegyűjtötte korosztálya legjobbjait, és belőlük formálta meg az Inashiro elsőéveseit. Ami remekül működik, hiszen, ahogy a csapattársai is elmondják, így a csapat maga legyőzhetetlen, és legalább nem kell megmérkőzniük Mei-el. Mindent összevetve, valóban gyerekes. Pörgős, hisztis, akaratos, arrogáns, de tökéletesen tisztában van a helyzetével, és a látszat ellenére elég törékeny jellem, akinek igenis idő kell, hogy nyalogathassa a sebeit, de ha ezt megkapja, magától áll fel és küzd tovább a többiek oldalán.

Élettörténet: ** Spoiler! ** Annyit tudunk a múltjáról, hogy Miyuki korosztályába tartozik, az egyik legjobb. (Meg, hogy van két nővére, és ő a legkisebb a családban.) Mielőtt az Inashiróba menne, felkeresi a többi tehetséget, minden iskolából. Ők: Shirakawa Katsuyuki, Kamiya Carlos Toshiki, Yamaoka Riku, Yabe Kouji és Miyuki Kazuya. Utóbbi visszautasítja, hiszen a többiek álláspontja az, hogy amíg egy csapatban vannak, addig legyőzhetetlenek, és legalább nem kell Mei ellen játszaniuk, Miyukinak viszont tetszik az ötlet, hogy korosztálya legjobbjaival mérheti össze az erejét. Az Inashiróban Mei hamar ásszá válik, balkezes dobóként lesz a csapat pillére. 148 km/h a gyorslabdája sebessége, ezen kívül második évére már a slider és a change-up is a készletébe kerül. Komoly segítséget jelent neki első fogója, Masa-san. Rendkívüli tüzérséget alkotnak ők ketten, de Masa-san egy évvel idősebb, így hamarabb elmegy a csapatból. Következő fogója, Tadano Itsuki viszont nem elég… mármint a dolognak abban az értelmében semmiképp, hogy kordában tartsa Mei személyiségét, legalább a pályán. Eleve, mint kouhai, Mei nem érez iránta olyan tiszteletet, amit Masa-san iránt, nem találják meg a megfelelő és tökéletes összhangot, ami egy elvesztett meccsbe és egy kiesésbe kerül. Ami ismét összetöri Mei-chant, ahogy a korábbi, szintén miatta történt kiesés.

Hobby: baseball

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anime, manga: Dia no ace *** Idővel bővülhet a karilap! *** Hyuuunak készült.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:46:28
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).