Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ukai Keishin
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 26

Külső leírás: Szöszi. Jó, festett, de ettől meg fog rajta akadni a szemed, ez egészen biztos. Pedig alapvetően semmi kifejezetten érdekes dolog nincs benne. Hosszabb a haja (most, hiszen sulisként szinte kopasz volt), ha nem hordana hajpántot, akkor az arcába, a szemébe lógna. 178 centijével és 72 kilójával az egyik legpasisabb karakter, hiszen ami rajta van, az tiszta izom (sport és meló ugye). Szemei barnák. A bal fülében találhatunk két piercinget. Ruhák tekintetében nála is első a kényelem. Ha a boltban van, akkor plusz kiegészítője egy kötény, edzőként vörös melegítőt visel. Amennyit látunk belőle, abból egyértelmű, hogy láncdohányos, de mivel emellett rengeteget dolgozik és sportol, így talán ez elnézhető neki.

Jellem: Elsőre kicsit durvának tűnhet, hiszen harsány, sőt, hangos. Ennek ellenére nem buta, ha kell, tud viselkedni és amikor arra van szükség, akkor kifejezetten komoly, de ami tény, az tény. Eleinte nem sokat tudunk meg róla, csak annyit, hogy idegesíti, ha a röpicsapat a bolt előtt randalírozik – és minden este ezt csinálják. Akkor derül ki róla több dolog, amikor Takeda-sensei megszállja az életét, és szinte napi szinten felbukkan valamilyen formában, hogy meggyőzze; legyen a csapat edzője. Persze Keishint sem kell félteni makacsság terén, és ha nem jön a képbe a Nekoma, talán sosem vállalja el. De az ősi rivalizálás érinti, annak ellenére, hogy évek óta nem volt része benne, amikor esély adódik rá, nem tud kimaradni belőle. Szenvedélyes röplabdázó, suliban is csinálta, és felnőttként sem hagyta abba. Nem vonatkoztathatunk el a ténytől, hogy ez jó eséllyel a nagyapjának köszönhető. Eleinte nehezen illeszkedik be a csapatba, ő maga is bevallja, hogy a csapat ismerésében és a lelkesítésben a kapitány még mindig köröket ver rá. Sokáig csak a csapat erősségein és gyengeségein dolgozik, szinte látványosan próbál kimaradni az edzésen kívüli életből. Ez is lassan változik meg, de mire kiesnek a versenyből, már elég közel áll hozzá mindenki ahhoz, hogy ő maga vigye el őket egy étterembe, direkt felnyitva ezzel a vesztés és kiesés miatti sebet, hiszen ő tudja, hogy milyen csalódni…

Élettörténet: Nagyon keveset tudunk meg róla. A Karasunóba járt ő is, ez biztos, nagyapja az a bizonyos Ukai, akit annyiszor emlegetnek a sorozatban. Ukai edző volt az, akinek a felügyelete alatt a Karasuno szárnyalt, de visszavonulása után már csak röpképtelen varjak voltak, bukott riválisok. Keishinnek pedig eszében sem volt a végzés után visszamenni. A felnőtt röpicsapatban feladóként tökéletesen tengette életét, de aztán beszáguldott egy szemüveges, picike veszedelem és mindent felforgatott. Tiszteli Takeda-senseit, ez tény, de az ő felbukkanása előtt nem akart ismét a suliba menni. Edzőként pláne. A család földjein és a boltban is dolgozik, így ideje sem nagyon volt rá, kedve sem, és a szép emlékeket sem akarta elrontani. Bár nem volt aktív szerepe, kevésszer állították be az iskolai meccseken, de ő mégis kellemes élményként tekint vissza azokra az évekre. Nem zseni, mint Tobio, és nem olyan született tehetség, mint Hinata, de a taktikai érzéke és az irányítása remek. Mármint… az lesz lassan, hiszen ő is a csapattal együtt fejlődik edzésről edzésre és meccsről meccsre. Minél jobban ismer mindenkit, erősségeket, gyengeségeket, annál jobban ki tuja ezeket aknázni, és egyre sikeresebbé teheti a csapatát. Mert annak ellenére, hogy eleinte mennyire nem akarta a dolgot, a Nekoma elleni meccs után a Karasuno állandó edzőjévé lép elő.

Hobby: Elég kevés a szabadideje…

Foglalkozás: Boltos, edző, családi földeken dolgozik

Extrák: Anime, manga: Haikyuu!! *** Hyuuu Takeda-senseiéhez készült. *** Feladó a posztja. *** Április ötödikén van a szülinapja. *** Láncdohányos.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2015. 09. 20.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:30:33
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).