Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Armin Arlert
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Kissé lányos a kinézete, emiatt sokan nem is veszik komolyan. Szőke a haja, a válláig ér, a szemei hatalmasok és kékek, az arca kerek. Korához képest kissé alacsony és vékonyka, 163 centi és 55 kiló. Nem izmos, nem a testi erejével válik hasznára a többieknek, hanem eszével és taktikai érzékével – amik messze kiemelkedőek a korához képest. Ruhaválasztás tekintetében a lehetőségei eléggé korlátozottak. Mielőtt a 104-es alakulat tagja lett volna, és ott egyenruhát kapott volna, szegényes rongyokban járt. Utána pedig szinte csak az egyenruhájában, harcra – majdnem – készen látjuk. De izmos sose lesz különösen, talán a lányok is erősebbek testileg, mint ő.

Jellem: Amilyen a külseje, olyannak ítélik meg sokan elsőre is, és sokszor nem is okoz csalódást. Hajlamos gyáva lenni, elveszíteni a hitét, de ha egyszer belelendül, akkor felnőtt katonákat is le tud pipálni taktika tekintetében. Mert az esze verhetetlen, magasan a társai felett áll. Mikasa ellentéte, aki inkább a testi dolgokban jó, de mindig Eren mellett van, hiszen Eren és Mikasa jelentenek neki mindent, hiszen amit csak lehetett, ő elvesztette. Rengeteget olvas és olvasott korábban, mániákusan látni akarta a kinti világot, de ennek ellenére félénk volt, inkább a fantáziáiban élt, amiket csak Erennel osztott meg. Gyakran bántották is amiatt, mert lányos és nyuszi, de Eren és Mikasa ott voltak, hogy megvédjék őt. Jelleméről elmondható viszont, hogy a végtelenségig hűséges és önzetlen, saját testi épsége sem érdekli, ha egy barátot meg kell menteni, és hajlamos a folyamatos aggódásra is. Talán őt töri össze a legjobban a kialakuló helyzet eleinte, rettentően nehezen tud beilleszkedni a világ folyamatos megújulásába, hiszen veszély veszélyt követ, naponta vesztenek barátokat. Az állandó veszély azonban hamar megedzi a szívét és a lelkét, így mára egy cél lebeg a szeme előtt, ami mindenkié előtt: visszafoglalni a világukat.

Élettörténet: A Mária fal mögötti Shiganshinában élt, majdnem teljesen árva volt. Szülei kalandorok voltak, gyakran mentek a kinti világba, és egyszer már nem is jöttek vissza – meghaltak. Onnantól szegényes körülmények között nevelgette nagypapája, bár sok baja nem volt vele, hiszen Armin mindig csendes, törékeny kisfiú volt. Legjobb barátja Eren, vele pedig ugye Mikasa is együtt jár, így ők hárman szinte elválaszthatatlanok. 845-ben, amikor az egyik titán betör és megsemmisül a Mária fal egy része, mindketten el tudnak menekülni a nagypapájával, de ő az, aki elküldi a felnőtteket Erenékért, akiknek az édesanyjuk viszont a szemük láttára válik egy óriás eledelévé. Ő menti meg őket, de ő csak ennyit tehetett akkor. Később, amikor mindenkit elköltöztetnek és túl sok ember lesz egy helyen, elkezdődnek az értelmetlen visszafoglalási kísérletek. Nagyapját ekkor veszti el, hiszen a szerencsétlen emberek nem ellenfelek az óriásoknak – Armin pedig ekkor dönti el, hogy szeretne ő is katona lenni. Erennel és Mikasával együtt tagja lesz a 104-es egységnek, végigcsinálja a kiképzést, és kimarad a legjobb tízből, hiszen itt még nem vetheti be annyira valódi erősségét. Barátságokat köt a többiekkel, és egészen addig nem történik semmi baj, amíg a jövőjükről való döntés előtt nem támadja meg a titán ismét őket. A Mária fal után Trost körzetet is támadás éri, ekkor rengeteg barátját elveszti. Rövid időre azt gondolja, hogy Erent is, akit a szeme láttára fal fel egy óriás. Ekkor teljesen összeroppan, szinte hasznavehetetlenné válik. Barátai támogatásának hála lehet jelen, amikor Eren ismét felbukkan, és később szembesülhetünk vele, hogy ő az egyetlen, aki akkor is hisz gyermekkori barátjában, amikor az éppen dühöngő titán és Mikasát is meg akarja ölni. Később fedezi fel magában – és mások benne – végtelen taktikai érzékét, eszével lesz fontos része a Felderítő Egységnek, és bár rettegve, de barátait büszkén követve vesz részt minden harcban.

Hobby: olvas

Foglalkozás: katona

Extrák: Anime, manga: Shingeki no Kyoujin *** Hyuuu Jean-ja mellé uke. *** Születésnapja november 03., érdekes apróság, hogy ez Japánban a Kultúra Napja. *** Esze és ítélőképessége messe a többieké felett áll, bár ezért sokáig nem ismerik el. ***

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:46:50
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).