Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hinata Shouyou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Egy röplabdázóhoz képest kifejezetten picike, csak 162 cm. Ez még a japán átlagot véve is kicsit alacsonynak számít. Ennek ellenére viszont tökéletesen ugrik és szinte végtelen az állóképessége, így nem szenved különösebben hiányt semmiben sem – jó, hát a profizmusa még hiányos -. Magasságához képest nem olyan izmos, inkább az arányos a jó szó. Haja narancssárga, szemei hatalmasok és barnák, általában valamitől nagyon csillognak. Nem túl bonyolult feladat lenyűgözni Hinatát, az egyszer biztos. Ha valahol megjelenik, azt döntő többségében sportos cuccban, iskolai egyenruhában vagy a mezében/szabadidőruhájában teszi. Könnyű arra következtetni, hogy a hivatalos viselet nem a szíve csücske, bár ez talán fiatal korával is magyarázható. Karasunósként az egyenruhája fekete, ezen sokan le is szoktak döbbenni, de a név kötelez… A Yukigaokánál zöld volt az egyenruha, bár azt nem viselte túl sokáig. A legtöbb esetben igazán pozitív jelenség; lelkes, csillog a szem, mosolyog vagy barátkozik, még akkor is nehéz komolyan venni, ha épp halálosan komolyan gondol valamit. Ha pedig kötekedik, akkor olyan, mint egy kismacska… inkább aranyos.

Jellem: Amit/akit egyszer megszeret, azért a tűzbe is bemegy. Elég naivnak látszik egyelőre, de megvezetni azért nem könnyű, és kifejezetten kemény tud lenni, olykor elég nagy a szája is. A sportok komolyabb világában - bár a röpit elég rég óta szereti - még igencsak kezdő, így egy edzőteremre vagy egy megnyert meccsre is végtelenül rá tud csodálkozni. Imád bolondozni, ezt különösen Nishinoyával és Tanakával teszi, ők ketten közel is állnak hozzá. Tanaka az a srác, aki mindig tudja, hogy mit mondjon Hinatának ahhoz, hogy lelkes legyen, hogy ellazuljon, hogy komolyan vegyen valamit. Többi csapattársát inkább tiszteli. Azumanéra felnéz, hiszen ő az ász, ami Hinata is lenni akar, Sawamurától tart eleinte, de sosem kérdőjelezi meg, Sugawara-sant pedig kedveli, hiszen mindig kedves vele és mosolyog rá. A másik két elsőssel keveset mutatkozik együtt, de csapattársnak tekinti őket, még akkor is, ha Tsukishimát nem igazán kedveli. Egy ember van viszont, aki az érzelmi skála mindkét végét el tudja érni nála: ez Kageyama Tobio. A srác vele egyidős, a csapat kezdő feladója, aki ellen egyszer már játszott egy meccsen és elég csúnyán ki is kapott. Emiatt sokáig nem jönnek ki túl jól egymással, de amikor csapattársak lettek, és elsimultak a korábbi konfliktusok, szinte elválaszthatatlanok lettek, ők a Karasuno zseniduója. Bár a zseni inkább Kageyama, de ahogy az várható és látható, az igazi profizmusát a még messze nem zseni Hinata tudja leginkább kihozni. Mondhatjuk, hogy hamar váltak a Karasuno csapatának jelentős tagjaivá. Hinatának pedig ez nagyon sokat jelent. Többet, mint azt bárki gondolná. Lelkesedése és ragaszkodása rendkívüli, jelenleg a csapat jelent neki mindent.

Élettörténet: Keveset tudni a Karasuno előtti életéről és a családjáról. Van egy húga, akit láthatunk is az animében, és aki kiköpött olyan, mint ő, csak kisebb és lány. A Yukigaokába járt Karasuno előtt, itt volt két jó barátja is, akikkel ma már nem igazán tartja a kapcsolatot. Ők voltak, akik segítettek neki a röpis őrületben, és titkon csodálták Hinata lelkesedését és erejét, amit az első – és yukigaokásként utolsó – meccsén be is mutatott. A Kitagawa Daichi ellen játszottak, és csúnya vereséget szenvedtek. Hinata akkor megfogadta, hogy le fogja győzni a Pálya Királyát, és ezért tett is. Ám arra nem számított, hogy karasunósként az első edzésen pont bele fog botlani. Persze nem mentek a dolgok zökkenőmentesen, Kageyamával ellentétben ugyanis Hinata sosem kapott rendes edzést. Ekkor még maga Tobio is egy felfuvalkodott kis hólyag, így minden szempontból megnehezítik egymás dolgát. Változás az hoz, amikor kiderül, hogy mennyire jók együtt. Hinata ugyanis tökéletesen képes alkalmazkodni Kageyama rettegett és elüthetetlen feladásához, így pedig a párosuk lassanként megállíthatatlanná növi ki magát. Eleinte. Mert persze minden taktikának vannak buktatói, amin dolgozni kell. Tehetségének és tudásának gyarapításán túl sok egyéb dologgal is a Karasunóban találkozik először. A győzelem mámora, a vereség sokkal keserűbb mivolta, mint amit korábban gondolt… és az érzés, hogy muszáj folytatni, hiszen imádja a sportot, a csapatot és társát is. Kageyamával oninak és kanabónak titulálják őket. Tobio ugyanis ez démon a maga módján, viszont Shouyou egyelőre csak a fegyvere, a kanabója. Akkor lesznek tuti páros, ha két oni lesz belőlük, tehát Hinata tehetsége is beérik és kiteljesedik végre. Példaképe anno a második évének második felére érte ezt el, a Kicsi Óriás ekkorra megállíthatatlan volt a levegőben. És neki nem volt egy Kageyamája… így nem csoda, ha mindenki sokat vár tőle – bár ezek az elvárások többször kergetik nehéz helyzetbe és a mosdóba.

Hobby: röpi, röpi, röpi

Foglalkozás: Tanuló a Karasunóban, az ottani röpicsapatban játszik

Extrák: Anime/manga: Haikyuu!! *** A korával csaltam az oldal szabályzata miatt. *** Hyuuu Kageyamája mellé készült. *** Június 21-én van a szülinapja. *** Kedvenc étele a tamako gohan, ami tulajdonképpen készre főzött rizs és nyers tojás összekeverve. *** Mezszáma: 10. *** A húgát Natsunak hívják, és állítólag az övé Hinata cuki, sárga-cicás bento-boxa.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2016. 01. 14.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:05:48
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).