Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Kozume Kenma
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 17

Külső leírás: 169 centijével és 58 kilójával nem a legkomolyabb testi erővel bíró karakter. A szemei aranyszínűek, a haja már kicsit bonyolultabb. Eredeti hajszíne fekete, ez már a lenövése miatt is látszik, ugyanis szőkére festette a haját. Csapatának hasznára nem a testi erejével válik. Nincsenek kemény lecsapásai, nem tud keményen szerválni, de az esze pótolhatatlan. Ha valahol megjelenik, általában iskolai uniformisban teszi, illetve az edzőfelszerelésben. Állandó kelléke valami kütyü, amivel játszik. Arckifejezése a legtöbb esetben unott és kissé rideg, kivéve, ha Kuroo társaságában van, vagy ha felbosszantja valami – ami egy ideje már Lev, az elsőévesük. Elmondhatjuk tehát, hogy egy teljesen átlagos 17 éves, aki jó abban, amit csinál, bár nem veszi túl komolyan, emiatt nem is élvezi túlzottan. De tök mindegy, amíg Kuroo mellett van, neki jó.

Jellem: Ritkán hallani vagy látni tőle értékelhető megnyilvánulást, hiszen a legtöbb esetben tökéletesen eltűnik a tömegben. Semmivel nem rí ki, semmiféle különlegessége nincs, ami első ránézésre egyértelmű lenne. Talán pont amiatt, mert ennyire szürke, soha és sehol nem vették észre, így kialakult benne egy igencsak hasznos tulajdonság: a tökéletes emberismeret. Mivel mindig csak megfigyelt, megtanulta, hogy mi mit jelent, bár a pályán kívül nem nagyon hasznosítja. Mai napig fenntartja, hogy nem nagyon akar semmit sem csinálni, csak játszik, a röpit sem élvezi különösebben (hiszen nem szeret elfáradni) és a csapattársaival sem spancizik – egyet kivéve. Ennek ellenére a csapat minden tagja tiszteli, becsüli és védelmezi őt, és majdnem mindenki tiszteletben tartja azt is, hogy nem akar barátokat szerezni. Persze kivételek a csapaton kívül is vannak, bár Kuroo-n kívül feltehetően csak Hinata kerül elég közel hozzá. Mindent összevetve viszont egy remek srác, aki eléggé magának való, de mindent tökéletesen átlát, képes logikusan gondolkodni és helyes következtetéseket levonni, bár elsőre tipikus kis kockának tűnik, nem sportolónak. De mára inkább mindkettő… hála Kuroo-nak.

Élettörténet: A hátteréről semmit sem tudunk meg. Annyi biztos, hogy rendkívül zárkózott gyerek volt, egyetlen barátja csak a szomszéd fiú, Kuroo volt. Ő elég közel került hozzá, és ott is maradt mind a mai napig. Kuroo kedvéért sportol, csak miatta van a csapatban, bár tény, hogy komoly veszteség lenne a Nekomának a távozása. De amíg Kuroo ott van, az természetesen addig fel sem merül. A köztük levő kapcsolat rendkívül szoros, együtt mennek haza minden nap, együtt járnak iskolába, edzésekre, de Kuroo egy évvel idősebb, mint ő, így egy osztállyal felette van. Később, Kenma második évében, amikor régi riválisukkal, a Karasunóval ismét felveszik a kapcsolatot, egy véletlennek hála megismerkedik Hinatával, és össze is barátkoznak. Ő az a másik személy, akivel Kenma előszeretettel tartja a kapcsolatot, bár akármi történik, Kuroo mindig, mindenkivel és mindennel szemben tökéletes elsőbbséget élvez.

Hobby: Gamer, ha nem sportol, a gombokat nyomogatja

Foglalkozás: Tanuló a Nekomában, az ottani röpicsapat feladója

Extrák: *** Anime/manga: Haikyuu!! ***Mezszáma: 5 *** Október 16-án van a szülinapja. *** Szereti az almás pitét. *** Nem kedveli a Karasuno feladóját, túl direktnek tartja, túl intenzívnek, és valami hasonló a gondja Levvel is, a csapata elsőévesével, meg ugye Lev eléggé béna is… *** Hyuuunak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:48:37
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).