Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Akashi Akira
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Shin-chan.3_3

Kor: 21

Külső leírás: Haja vöröses barna rövid, tépett, kicsit göndör, szereti hátra tűrni mert zavarja a hosszú frufruja (de azért az istenért se vágatná le) néha össze is gumizza egy kisebb kontyban. Szemében a zöld különféle árnyalatai szerepelnek. Arca egészen fiatalos és az enyhe szeplők még gyerekesebb teszik arcát. Körülbelül 160 cm magas, vékony és könnyű, lába egészen izmos mivel sokat fut, ujjai csontosak. Jól ápolt, figyel a megjelenésére. Nem hord túl hivalkodó ruhákat, ruhatárában nincsenek nagyon márkás cuccok, kedvenc színei a fekete a brna, a zöld és a narancssárga.

Jellem: Barmi is történjen mindig nyugodt, nagyon ritkán mérges (ha mégis nem mutatja ki)optimista, egészen ambiciózus, erős jellem. Ha valamit ígér nagy átlagban be is tatja, nem szeret tartozni másoknak. Párkapcsolati téren egészen csapongó, nem szeret függeni senkitől és semmitől. Furcsa a humorérzéke de szerethető, szeret csipkelődni, beszólogatni mindezt faarccal enyhén flegmán. Mégis, sohasem esik túlzásokba mert néha túlságosan is együtt érző ...meg hát a bűntudat. Összességében egészen ellentmondásos személyiség. Vagy csak nem tudja rendesen kifejezni önmagát a világ felé.

Élettörténet: Második fiú a családban, anyja meghalt születése pillanatában. Gyenge szervezettel született így kisgyermek korában mindenki vigyázni akart rá mindig valaki pesztrálta így sohasem csinálhatott azt amit akart, később mivel rájött, a felvigyázó sereg, hogy ha pár órácskára magára hagyják akkor sem csinál semmit, így elkezdték hanyagolni. Akkori élete 70%-át négy fal között töltötte nevelő apja házában. .... 13 éves korában egy szerencsétlen baleset árán, találkozott egy Krisztina nevű örömlánnyal, aki a későbbiekben mondhatni, nevelő anyjává vált. Viszont Akira érzései szépen lassan változni kezdtek a nő irányába, amire Krisztina furcsa megnyilvánulásai még rá is segítettek. A fiú beleszeretett 24 éves "nevelő anyjába". De persze mivel ez sem tündérmese a kettejük közti bizarr románc kialakulását megzavarta a nő eljegyzése és a leánykérő nem más volt, mint a fiú nevelő apja. Krisztina elfogadta az ajánlatot és összeházasodtak.(Mit sem tudva Akira érzéseiről) ... A házasságot követően körülbelül fél év múlva a 15 éves fiú nem bírta tovább és elköltözött otthonról. Pénzt egyszer sem kért "szüleitől" alakalmi munkákból tartotta el magát, de az iskolát sem hanyagolta. (Akkoriban egész kis emós volt még a haját is befestette feketére.) Érettségi után egyetemre ment és pszichólógiát tanult/tanul. Közben bulizni jár és fűvel, fával összefekszik talán már nem is azért, hogy felejtsen hanem, mert élvezi.

Hobby: filozofálgatás, éneklés, futás

Foglalkozás: Egyetemi hallgató (kisebb részmunkaidős állások)

Extrák: Szereti az édességet.Kedvenc évszaka tél. Dohányzik. Gitározik, énekel és zongorázik. Biszexuális.Bukik a nála idősebbekre. „Ha valakivel megismerkedésük után nem fekszik le egyből annak 2 oka lehet: 1.A barátjának tekinti, és csak emberileg kedveli 2.Értékeli annyira, hogy kivárja a másik fél kezdeményezését….ez igazából felér egy szeretlekkel.”

Képinfo: saját rajz ()

Engedélyezve: 2015. 06. 26.

Módosítva: 2015. 06. 26. 00:41:05
Módosította: Shin-chan.3_3

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).