Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Louis Milien
Kategória: Yaoi
Feltöltő: CsigaBiga

Kor: 32

Külső leírás: Magas, szálkásan edzett alkatú férfi. Ha magasságával nem is, de köd-szürke szemeivel bárkit képes kifordítani önmagából. Cinikus félmosolyával határozottságot, sérthetetlenséget sugároz. Általános öltözéke egy szürke csíkos ing, melyen bársony mellényt visel fehér nyakkendővel, illetve a minden alkalomhoz jól illő fekete, elegáns farmernadrág alkalmi cipő kombinációt preferálja. Bal fülében Swarovsky kristály fülbevaló, amit még egy korábbi párkapcsolatából "örökölt" emlékként.

Jellem: Született skorpió: sutyerák, bunkó paraszt. Mindenféle mézes-mázos félrebeszélés nélkül az ember képébe vágja a kőkemény igazságot és piszkosul nem érdekli, ha emiatt valaki nem hajlandó vele kapcsolatba lépni többé. Fokozottabb szexuális aktivitás jellemzi, mint az átlagos embert. Már-már pofátlanul jól eligazodik a társasági életben, nagyon karizmatikus, szívós személy. Szakmájához hűen egy cél érdekében nagyon kitartó és maximalista, terhelhető, stressztűrő személyisége van. Nem kimondottan a romantika híve, nehezen kötelezi el magát bárki mellett.

Élettörténet: Több éves munkatapasztalattal a háta mögött sikerült kialakítani saját egzisztenciáját, életmódját. Szüleitől külön élő szingliként tengeti mindennapjait, idejét főként munkája tölti ki. Emiatt hosszútávon párkapcsolatra nincs ideje, nem tud a magánéletben érvényesülni. Egy kisvárosban nevelkedett, az ottani középiskola után egy gyors újságírói tanfolyamot végzett el, majd a kisváros helyi lapjához szerződtetett tudósítóként, amit hamar meg is unt, mert túl nyugodt, csendes... egy újságírónak BAROMI unalmas volt a település és a környéke, így elköltözött New Yorkba. Új lap, új kalandok. Egy kisebb lakást tart fenn, és az ismerősök és a kapcsolatai segítségével száll meg 1-1 napokra különböző helyeken. Amint az új laphoz szerződtetett, a főnöke le is foglalta jó pár évnyi munkával. Derítse ki az újdonsült, minden bizonnyal nagyon tehetséges DJ, Nervo titkait. Semmit nem tudnak róla, hány éves, fiú-e vagy lány... csak a karrierjét... hogy egyre felfelé ível. Értékes információkért cserébe fizetés jár, minden más esetben magára van utalva az ifjú, ám nagyra törő újságíró. New York-i lakásában egy régi írógépen szeret dolgozni, amit még nagyapjától örökölt és megjavíttatott.

Hobby: Olvasás, meditálás.

Foglalkozás: Újságíró

Extrák: Ritkán dohányzik. Biszexuális.

Képinfo: Nem saját kép / ismeretlen alkotó (http://)

Engedélyezve: 2015. 06. 01.
2015. 06. 19.

Módosítva: 2015. 06. 19. 11:29:37
Módosította: CsigaBiga

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).