Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marlow Haynes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 27

Külső leírás: Majdnem 180 centi magas, sportosan izmos testalkata van, amit minden részletében kihangsúlyoznak a teljes alakját beborító tetoválások. Jobban mondva, ő maga egy élő műalkotásnak számít, hisz nem egyszerű rajzok vannak rajta, hanem precízen a bőrére varrt csont és izomszerkezet látható. Egyedül az alkarja és az ágyéka tetkómentes, de ez még változhat. Kedveli a különböző testékszereket is, mindig több van rajta, mint amit első ránézésre felfedezne egy szemfüles bámészkodó: a füleiben, a nyakán, az orrában(néha kiveszi), az ajkaiban, mindkét mellbimbójában egy-egy karika és a péniszén is van néhány ékszer, ami inkább az élvezek kedvéért, mint az esztétika miatt került oda. Az arca férfias, ápolt kecskeszakállal keretezve, amik mit sem tompítanak kisfiúsan csibészes vigyorán és éppúgy kiemelik a szürkéskék szemeit, már ha éppen nem visel hüllőszerű kontaktlencsét, merthogy bolondul értük. Továbbá… bőr, csatok, övek, fémek… vagány, kicsit gótikusba hajló cuccok, kiegészítők teszik még egyedibb jelenséggé. Imádja a gyűrűket, minden jelentősebb alkalomkor vesz magának egyet, így mindegyik darabnak története, jelentése van számára.

Jellem: Örökké optimista, lelombozhatatlan adrenalin-bomba pasi, „aki mást mond bek**hatja” jellem. Viccelődő, lecsap a jó lehetőségre ha valakit megszívathat, csak a poén kedvéért, nem rosszindulatból és a vége mindig nagy durranás lesz. A színpadias nagyjelenetek kedvelője, a teátrális szemléltetés mestere, a srácok szerint az üzletben mindig jó a buli ha Haynes is jelen van. Komolyság, felelősségteljes viselkedés… ez bizony a rizikófaktora, de azért ha megerőlteti magát és kitornázza a seggét az ágyból tíz óra előtt, esetleg beér melózni időben, de az sem baj ha nem, hisz a főnök nem rúghatja ki saját magát. Na, de azért igyekszik példát mutatni és megoldani a helyzetet, példa erre, hogy a nyitás időpontját áttette tizenegy órára, akkorra már biztos felébredek gondolattal. Állatbarát, sok időt fordít a házikedvenceire, köztük Steve-re, a leguánjára. Társaságkedvelő, nem bírja sokáig az egyedüllétet, mert begolyózna tőle és ezt akár szó szerint is vehetik. Hajlamos a depresszióra, de az utóbbi években, mióta sikeres lett nem volt ezzel gondja, minden flottul halad az életében. Nos, igen, a magánélete kivételével, ugyanis azon a téren elég kicsapongó. Erre már nem egy kapcsolata ráment, de nem bír megmaradni egy helyben sokáig. Máskülönben mindenkivel kijön, kivéve az abszolút humorhiányos, hűvös embereket. A családdal is kitűnő a kapcsolata.

Élettörténet: Azt hinné az ember, hogy ő a csodabogár a családban, de a família mindegyik tagja kicsit kattant a maga normális módján. Lássuk csak: az édesanyja szintén művész, pontosabban festő, de nem ám vászonra, hanem emberi testekre alkot, így megérti a fia szenvedélyét a tetkók iránt. Az édesapja szobrász, rengeteg kiállítása van, így ismerkedtek össze az anyjával is. És van egy húga, aki most diplomázik régészet szakon és megszállottja a kincsvadászatnak, de főleg a múmiáknak. A család legnormálisabb tagja a tizenhárom éves Frank, egy dobermann. Haynes kölyökkorától ecsettel a kezében mászkált, előbb tudott festeni, mint járni. Középiskolában döntötte el, hogy tetoválóművész akar lenni, ezért otthagyta a gimit és bekönyörögte magát egy profi művészhez aki kitanította, mert látta benne a tehetséget. Amellett, hogy három éve nyitott egy tetováló szalont még festeni is szokott, de hogy vászonra vagy testre az mindegy, egyaránt gyönyörű alkotások kerülnek ki a kezei alól. Egy saját ízlése szerint berendezett lakásban él a nyüzsgő belvárosban, egész szépen keres, megengedheti magának a drága cuccokat is, de nem száll el magától.

Hobby: tetoválás, rajzolás, festés, szivatni a haverokat, bulizni, inni, az kedvenceivel foglalkozni, vásárolni

Foglalkozás: tetoválóművész, testfestő

Extrák: A leguánon kívül még tart otthon két ékszerteknőst, egy patkánysiklót és néhány kisebb fajta szalamandrát.***A barátai és a családja tudják hogy meleg, őket nem zavarja, a többiek meg le vannak ejtve.***A szalonjába megfordul néhány híresség is, ezért is felkapott a hely.***Nem tud főzni, elég gyakran választja a gyorséttermet, vagy beül valahová enni. ***Soha nem visz fel senkit a lakására, az csakis a privát fészke.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 02. 21.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:50:56
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).