Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuki / Yukine / Sekki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16 / Shinkiként csak pár éves

Külső leírás: Amikor elsőnek találkozunk vele, valami brutálisan aranyos, fehér kis gombócnak látszik, de Yato hamar kezelésbe veszi és fel is bukkan az egyik alakja. Ebben a formában csodaszép, vékony pengéjű, ezüst katana, Sekki. Nincs keresztvasa, markolatára géz tekeredett, de a maga egyszerűségének a lehető legszebb látvány, amit megpillanthatsz. Emberi formája is megmaradt egyszerűnek, majdhogynem ártatlannak. Aranyszőke haja bozontos, össze-vissza áll. Szemei valami érdekes narancs-árnyalatban pompáznak. Testalkatilag semmi különleges, mivel emberi formájában nem kell harcolnia, nem kifejezetten izmos, még csak nem is magas, egyszerűen csak átlagos. Bőre sápatag, már-már tejfehér, de bal kulcscsontja fölött ott díszeleg a neve, amit Yatótól kapott. Ruhái mindig szegényesek, általában nem trendik, de kényelmesek – még ha néha melegnek sem mondhatóak. Eredeti öltözéke első felbukkanásakor látható, egyszerű, hófehér yukata.

Jellem: Eleinte igencsak negatívszereplőnek gondolná bárki. Persze benne van egy adag düh, amiért meghalt, és bár örül, hogy ismét létezik, az a lét, amit Yato kínálhat neki, eleinte kevés volt. Nem érdekelte saját kis rendszerül felépítése, nem vette komolyan Yatót sem, folyamatosan fájdalmat okozott neki és bántotta, hiszen rosszakat tett és gondolt. Mert ha egy shinki rosszat gondol, rosszat tesz, akkor az mesterét is megfertőzi, beteggé teszi és lassan, komoly fájdalmak közt meg is öli. Yuki pedig lopott, hazudott és megpróbálta letapizni Hiyori melleit is. Na mondjuk be kell vallani, Yato nehezen vehető komolyan jelenlegi formájában, és Yuki még egy éretlen kölyök, egy lázadó korban levő tini, akinek még minden és mindenki ellenség. Ezzel el is éri, hogy Yato majdnem belehaljon a tetteinek elviselésébe, hiszen ők egy lélek. Mire a többiek rájönnek, hogy baj van és meg kell büntetni, hogy beismerje tetteit, már őt magát is majdnem teljesen felemésztette a gonosz. Amikor végre elfogadja jelenlegi létét és beismeri tetteit, megtisztul, ezzel pedig különösen érdekessé válik a többi shinki számára is. Áldott lett ugyanis, mondhatni szintet lépett, erősödött. Kapcsolata ezt követően Yatóval is teljesen átalakul, mert bár nonstop kötekednek, valamin veszekednek és balhéznak, Yukine már nem hazudik Yatónak, nem tesz rosszakat, így nem okoz fájdalmat neki. Barátai is lettek, istenek, shinkik, és a két világ közt rekedt Ikki Hiyori.

Élettörténet: Emberi létéről nem sokat tudunk meg. Nagyon szomorú élete volt, ez teljesen biztos, korán meg is halt és egy ideig nem is létezett másként, csak ártatlan kis lélekként. Yato mindent tud róla, hiszen ő hívta ismét életre, ő teremtette meg Sekkiként, shinkiként. Annyi biztos, hogy legelső közös harcuk után Yato is elsírja magát, miután belelátott a múltjába. Ennek ellenére maradt meg tiszta szellemnek, így lehetett belőle Sekki. Azaz Yuki, kevésbé hivatalosan Yukine. Nehezen illeszkedik be, borzalmasan nehezen, végzetes veszélybe sodorja saját magát és Yatót is tetteivel, hazugságaival. Miután elfogadja sorsát, teljesen megváltozik. Nincs több hiba, nincsenek többé mocskos gondolatok nincs több lopás és hazudozás. Bár maximálisan behódol Yatónak, nem adja fel saját személyiségét, ami nem is árt, hiszen mestere eléggé nehéz természetű. Bár hamar megtud néhány dolgot a múltjáról ő is, a tisztítás után ez sem igazán érdekli már. Pedig tud Noráról, tud a vérengzésekről és a gyilkolásokról. Neki Yato mégis egy kissé hibbant istenség marad, aki 5 yenért akármit megtesz. Bár folyamatosan szegénységben élnek, Yukine dolgozik és mellette tanulni is kezd Hiyori régi füzeteiből és könyveiből. Mindent megtesz, hogy jóvá tegye korábbi hibáit, annak ellenére is, hogy Yato ragaszkodik hozzá. Ami eléggé egyértelmű reakció, hiszen a melegítős isten teremtette újjá, és hát legyünk őszinték, Yuki minden hiája ellenére maximálisan elfogadja Yatót a hibbant dolgaival és a véres múltjával együtt.

Hobby: Ha épp nem dolgozik, akkor Yatóval van

Foglalkozás: Shinki, kisegítő Kofukuék üzletében és Yato magánvállalkozásába is besegít

Extrák: Anime/manga: Noragami *** Hyuuu Yatója mellé *** Retteg a sötétségtől. Valószínűleg még emberként történt vele valami, de ahogy mást sem, ezt sem tudjuk meg pontosan, csak a tényt, hogy nagyon fél. *** Nála csak két fiatalabb shinki tűnik fel, ők Bishamon szolgálatában állnak, egy ikerpár. *** Nem tud rajzolni. *** Picit idősebb, mint az animében. ***

Képinfo: Nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 27.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:41:55
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).