Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yoshimi Weiga
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 16

Külső leírás: 185 centiméter magas, csak kevés izomzata van, mert nem foglalkozott ezzel. A koránál idősebbnek tűnik, gyakran nézik húsz évesnek, de kétségtelenül nagyon népszerű. Kilóg a japán fiúk közül, mert az édesanyja amerikai volt és az ő jellemzőit örökölte. Az apjától csupán a bőrtónusát és a magasságát örökölte. A haja világosbarna, elől hosszabbra hagyva. A szemeinek macskás alakja van, igazi csábító tekintet és nagyon különleges a világoskék szemeivel. Az arca finom metszésű, arisztokratikus vonalú, az orra arányos, az ajkai kicsit teltebbek. Sosem venne föl olyan holmit, ami nem a legújabb divat szerint készült, némely ruhája tervezői darab. Szereti a figyelmet és ki is használja hogy ilyen jól néz ki.

Jellem: Általában véve egy egoista bunkó. Megszokta, hogy mindent megkap, és ha valahol megjelenik azonnal ő kerül a figyelem középpontjába. Már-már gyerekesen akaratos tud lenni, ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor azt minden áron eléri. Ha nehézségei akadnak, nem restell zsaroláshoz folyamodni, vagy az apja befolyását felhasználni, hogy elérje a célját. Nem igazán foglalkozik a körülötte lévőkkel, csak az az érdekes számára, ami új, de hamar ráun a dolgokra. Gyakran dönt hirtelen felindulásból, felelőtlenül, végül is még csak tinédzser. Természetesen szeret szórakozni – bár még nem ihat alkoholt, mert nem nagykorú – a lányok körében nagyon is sikeres. Egy tucat barátnője volt már, úgy váltogatja őket, ahogy kedve tartja és élvezi, hogy odavannak érte. Kevés barátja van, mert főként magával van elfoglalva. Hazudik ha az az érdeke, semmibe veszi a legtöbb embert, akit nem tart hasznosnak. Nincsenek elképzelései a jövőre nézve, szemérmetlenül gazdag, tehát nem kellene dolgoznia sem. Nem tudja értékelni azt amije van, mert még semmiért sem kellett megdolgoznia, mindent készen, tálcán nyújtott át neki az élet.

Élettörténet: Japánban, Tokióban született egy nagyon gazdag családba. Az apja a Weiga Bank tulajdonosa, ami az ország legnagyobb bankhálózata. Az anyja nem dolgozik, testvére nincs. Tisztában van a saját társadalmi helyzetével, ő a családi vagyon örököse és éppen emiatt olyan elkényeztetett. Jelenleg Középiskolába jár, ahol közepes eredményei vannak. Okos fiú, de nem veszi komolyan a tanulást, mert nem létfontosságú számára, hogy érettségit és diplomát szerezzen. Akár lesz neki, akár nem, mindenképpen meg lesz mindene. Még csak első éves, de már volt probléma a lógással, ilyenkor hazudik valamit. Komolyabb kapcsolatai nem nagyon vannak, pár hétig, vagy egy hónapig randizik csak ugyanazzal a lánnyal, majd megunja és szakít vele. Az utóbbi időben azonban egy újabb hóbort kezd kibontakozni a fejében. Annyian mondták már neki, hogy milyen jól néz ki, hogy mostanában kezd a modellvilág felé kacsingatni.

Hobby: mozi, gitár, zongora, koncert, chat, zene, vásárlás, randi… és még sok más, amihez éppen kedve van

Foglalkozás: középiskolás tanuló

Extrák: Eddig csak hetero kapcsolatai voltak, még egyszer sem gondolt partnerként egy pasira. (Amúgy seme karina terveztem). Nem bírja elviselni, ha valaki valamiben jobb nála, ezért a kihívásokat mindig elfogadja és mindent bevet, hogy ő győzzön. Bár nagyon ritkán ivott, de egyáltalán nem bírja az alkoholt. Két sörnél már kidől. Ő az a tipikus nyugodt részeg, aki elkábul és elalszik. Nagyon finnyás az ételek terén, ha valami nem jól van fűszerezve már nem eszi meg. Bár japán, de utálja a szusit. Undorítónak találja a nyers halat.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 09. 13.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:30:54
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).