Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Murasakibara Atsushi
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Az első, amit észreveszel rajta, hogy eszméletlenül magas. Mármint 208 centi, ebben a korban meg még ha rá is fejlődik egy kicsit… de ez az alkat neki tökéletes a sporthoz, amit űz. A haja a vállát éri, levendulaszínben játszik, ilyen árnyalatúak a szemei is. Az esetek többségében kiengedve hordja amúgy nem túl dús tincseit, de ha valamit komolyan vesz, akkor összefogja - erre Kuroko utal a meccs közben. Izmos is, magasságához társulva pedig ez kifejezetten félelmetes kombót alkot, még akkor is, ha a teste adott esetben még nem tud minden terhelésre pozitív választ adni, hiszen fejlődésben van. Az esetek többségében a mezt hordja, vagy az iskolai egyenruhát, másban ritkán pompázik. Bár azt meg kell hagyni, hogy neki is van állandó kiegészítője. Nem érdekes annyira és nem is olyan epikus, de mindenképp vicces: Murasakibara állandóan rág. Mint egy hatalmas egérke. Folyamatosan rágcsál valamit, még a visszatekintésekben is ezt látjuk belőle. Bármi történik, vele mindig van egy kis pocky, egy csomag keksz vagy chips, esetleg egy doboznyi jégkrém. Ha nem sportolna, biztos vagyok benne, hogy ő lenne az animetörténelem legducibb karaktere.

Jellem: Kezdeném a jellemét az általam leginkább imádott elemével: az enyhe szadizmussal. Imádnivaló, ahogy ez a hatalmas és termete ellenére végtelenül gyerekes srác néha megvillantja a szadista énét, általában a pályán. Tökéletes ellentéte önmagának, amikor azzal villog a pályán, hogy kit fog teljesen összezúzni. Biztosan van erre valami aranyos pszichológiai magyarázat, de nagyon érdekes, hogy az átlagban töketlen és Himuro vagy Akashi nélkül kifejezetten szerencsétlen srác a pályán kivetkőzik önmagából. Mert neki mindig kell valaki, aki pesztrálja/irányítja. A Teikóban ott volt neki a csapatkapitány, Akashi, akinek minden parancsa szentírás volt és még a mai napig is az. Ha Akachin azt mondja, ő nem játszik meccseken, legyen szó akármilyen tétmeccsről. Bár Murochinnel akadnak néha összetűzéseik, de Murasakibara alapvetően eltűri és igényli maga mellett a srác jelenlétét. Ő olyan típus, aki, bár a pályán egy szadista szemétláda, a hétköznapokban egy ügyetlen srác, minden helyzetben igényli, hogy egy erős jellem vezesse. Bár Murochinnek még mindig nehéz dolga van vele, hiszen Akachin árnyéka minden felett ott lebeg, hiszen Atsushi még mindig vakon követi volt csapatkapitányát. Plusz adalékai még a gyerekesség és a szadizmus mellé a lelkesedés és a kosárlabda szeretőinek gyűlölete, bár ez kicsit beleillik a gyerekességbe. Az édességimádat is valahogy ebbe passzol bele, alapvetően erre alapozzák a karaktert magát is. Amilyen nagy, annyira gyerek még.

Élettörténet: Életéről a Teiko előtt semmit sem tudunk, a Teikóból sem sokat. Annyi biztos, hogy ott kezdte és tagja volt a Csodák Generációjának, ott fejlődtek a képességei, ott lett az, aki ma is. A pályán kegyetlen, a védekezése megtörhetetlen (/nek látszott a Seirin érkezése előtt), hiszen magasságával és az ehhez társuló meglepő fürgeséggel a teljes dobózónát lefedi. Azért alkotnak tökéletes párost Murochinnel, mert Murochin tud pontot szerezni úgy is, hogy Atsushi nincs vele a kosár alatt. Bár ha előre megy, akkor sem ad túl sok könyörületet ellenfeleinek. Az viszont egészen biztos, hogy alapvető dolgokban nem változott a Teiko óta. A Téli Kupát a Seirinig nulla ponttal, tehát tökéletes védekezéssel viszik, de az anime hősei ott persze kiejtik őket, hiszen Murasakibara nem bír ugrani. Bár fizikuma semmiben sem marad el Kagamiétól, mégis ő jut el arra a pontra, hogy nem tud mozdulni labdával a kezében. (Igen, a Seirin-Yousen meccset nagyon elrontották véleményem szerint. Nagyon. Bár ha Murasakibaráról szólna az anime, őt hájpolnák, értem én.) A meccs közben megtudjuk róla, hogy nem szereti a kosárlabdát, legalábbis csak nyerni szeret. Ez persze kiderül, hogy alapvetően hazugság, hiszen akkor hogy tudna belépni a zónába? És még zónába lépve sem tud ugrani, így veszítenek… Gyerekességét megvillantja a kispad mellett sírva, hiszen ő akkor most már sosem fog kosarazni. Mindenki tudja, hogy nem így van, hiszen ha Atsushi azt mondja, igenis fog, és alapvetően a bedurvulása is azért volt, mert védeni akarta volna Himurót - tudat alatt, hiszen a felszínen elküldte a fenébe mert sírt. Mindent összevetve a kosáron kívüli múltja teljes homályba vész.

Hobby: Nem szeret edzeni, így ide talán az evés (édesség) és alvás lenne az illendő

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anime/manga: Kuroko no basuket *** A karakterlap az anime alapján készült! *** Általában center, védekezésben és támadásban is hasznosítható. *** A Seirin elleni meccs környékén 208 centi és 99 kilo. *** Október 9-én van a születésnapja, csillagjegye mérleg. *** Mezszáma a Yousenben 9. *** Himuro nélkül eléggé el van veszve a világban és előszeretettel téved el, ha egyedül kell mennie valahova. *** Nevében, mint az összes Teikós zseninek, szerepel a karaktert meghatározó szín, a lila. *** CSAK Hyuuu-nak!

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 01.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:18:57
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).