Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Miyuki Kazuya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: *** SPOILER *** Aranybarna szemeivel és barna hajával nem tűnik ki egyértelműen a többi szereplő közül - ő minden másban teszi ezt. Testalkata is átlagos, 179 centi magas és ehhez mérten izmos, arányos. Mindenhol pont annyira olyan, amennyire olyannak kell lennie. Haja kicsit hosszabb, de nem ér a válláig. Mindig hord sapkát vagy kendőt, ha hosszabb távra mozdul ki, csak a koliban lehet elkapni anélkül. Állandó kiegészítője még szemüvege. Azt, hogy közel- vagy távollátáshoz használja még nem tudtuk meg. Általában az egyenruhájukban látni, ami fehér és kék színekben pompázik, plusz neki, fogókánt állandó kiegészítői is vannak, amik védik, hogy üsse meg egy-egy rosszul sikerült dobás. Ha nem egyenruhában van, akkor semmi extra, mindig kényelmes cuccokban járkál, de semmi feltűnő. Kitűnik ő eléggé a személyiségével.

Jellem: Ahogy többen is jellemzik, elég elfuserált a jelleme. Az esetek nagyobbik többségében a saját érdekeit nézi, bár arra mindig figyel, hogy ez valahol keresztezze a csapatét is, ami nem nehéz. Imádja a baseballt, imád fogó lenni. Talán ez az egy dolog, amit biztosan állíthatunk vele kapcsolatban, hiszen hamar rájövünk, hogy akár az első napos Sawamurát is beáldozza az első edzésen, csakhogy ő ne kapjon ki. Amikor aztán felbukkan Furuya is és Sawamura is fejlődni kezd, neki akkor van kánaán. Az ölébe hull két, teljesen eltérő stílusú dobó, akiket ráadásul neki kell felfejleszteni a maximális tehetségük előbukkanásáig - és bár eléggé furcsa srác, sosem hagyja cserben a többieket. Barátja nem sok van. A csapattársaival inkább tiszteleten alapuló kapcsolata van, hiszen mindenki elismeri zsenialitását, de barátságba senki sem szívesen kerülne vele. Osztálytársaik viszont állandóan Kuramochival látják. Ő ugyanis a másik szereplő, aki eléggé érdekes jellemmel lett megáldva, és bár néha kifejezetten sokat veszekednek, mindig összekeverednek valamilyen szinten. Bár a veszekedések során is Kuramochi dühöng inkább, mert Miyuki nem veszi fel a sértéseket, sőt, igyekszik mindegyik sértést bókként felfogni, ami valljuk be, nagyon idegesítő. Merészsége és szarkazmusa ellenére azonban az elvárt tiszteletet mindig megadja a felsőbbéveseknek, és Kuramochival ellentétben ő nem szereti szívatni az elsősöket.

Élettörténet: Családjáról semmit sem tudunk meg, még csak az sem derül ki, hogy honnan jött. Az biztos, hogy Tokióban született így valószínűleg a Seido előtt is valamelyik ottani alsó-középbe járt. Egy évvel jár Sawamura felett, első felbukkanásakor pedig ő maga kéri Reit, hogy engedje meg neki, hogy ő legyen Sawamura fogója az Azuma-san elleni kis összecsapáskor. Tüzérségük sikeressége azonnal megmutatkozik, hiszen Sawamura kiejti Azuma-sant, pedig előbbi alsó-közepes, utóbbi pedig végzős, a profi karrier küszöbén. Ekkor elnyeri a kis Eijun bizalmát, amit a következő találkozáson el is játszik, hiszen feláldozza szegény elsőst Kataoka edző előtt, mint utóbb kiderül - feleslegesen, hiszen Miyuki késését is észreveszik. Innentől kicsit kintebb szorul Sawamura mellől, hiszen hamarosan felbukkan Chris-senpai, aki Eijunnál tökéletes elsőbbséget élvez vele szemben, neki pedig Furuyára, az elsős szörnyetegre kell figyelnie és tanítania. Megyeget is a dolog, többen kifejtik többször is, hogy ha Furuyának nem lennének kontroll- és állóképességproblémái, már ász lehetne a csapatban, de vannak. Miyuki pedig igyekszik a tőle telhető maximummal segíteni a szörnyet, de persze nem szorul ki a csapat életéből miatta. Jelen van, segít Kawakaminak, próbálja belopni magát Tanba szívébe és küzd Miyauchival, aki az ő helyére pályázik. Persze esélytelenül, hiszen korán kiderül, hogy minden neves iskola szerette volna a köreiben üdvözölni az alsó-középben végzős Miyukit. Rei-chantól tudjuk meg, hogy Chris-senpai volt az egyetlen, akit nem tudott legyőzni alsó-középben, így a Seidóba csatlakozás is valószínűleg neki köszönhető. Még Sawamurára is nagyon megharagszik, amikor becsmérelni meri Chris-senpait. A szaktudása a baseball terén pedig vitathatatlan. Tökéletes fogó, zseniként jellemzik, hiszen megnyerte a kettes mezszámot és elsőrendű az élvonalban. Ütőként sem rossz, bár akkor csak úgy tud igazán sikeres lenni, ha vannak futók a bázisokon. Neki kifejezett előnye, hogy a topdobókra hamar ráhangolódik, hiszen fogóként érzi, hogy mi lenne a jó választás, azt várja és azt üti el. Mondhatni, hogy minden sikere abban rejlik, hogy tökéletes fogó. Nem hibázik, amit ő nem tud elkapni, azt lehetetlen. Olyannyira ő van a topon, hogy Yuki-san távozásakor őt javasolják csapatkapitánynak. Persze Kataoka edző tudja, hogy Miyuki ezzel nem birkózik majd meg, így felkéri Maozono-senpait és Kuramochit, hogy segítsenek neki. Kapcsolata a csapat vezető közül talán Rei-channal a legjobb, aki elsőként ismerte el a tehetségét, és amolyan menedzserféleként működik a Seido csapatában. Ő fedezte fel mellesleg Sawamurát is, és maga mondja el, hogy rögtön látta benne az ászt.

Hobby: Főzés, olvasás

Foglalkozás: Tanuló, baseball játékos

Extrák: Anime, manga: Ace of diamond / Dia no Ace *** Szerinte minden dobó egoista, de imádja ezt, hiszen ő így szórakozhat mellettük a legjobban. *** Kuramochinak elmondja, hogy bármit megtesz a csapatért és a győzelemért, ha kell, akár meg is utáltatja magát, ha ez eredményre vezet. Nyílt titok ugyanis, hogy Tanba-san, a csapat ásza nem igazán rajong érte. *** Tanba balesete után a meccsek alatt neki gyűlik meg a legtöbb baja Furuya és Sawamura támogatásával. Neki kell előhoznia a tehetségüket és megfelelően vinni őket , hogy elég hosszú legyen a nyaruk. (Ezt a kifejezést arra használják az animében, hogy minél előbbre jutnak a bajnokságban, annál hosszabb lesz a nyár, hiszen ha vesztenek, a harmadévesek automatikusan kikerülnek a csapatból. Yuki, Isashiki, Masuko, Kominato, Tanba… a csapat nagyjai.) *** A Seidót mindenki nemzeti szinten is erős csapatnak tartja, ütőiktől sokan félnek és sokáig sikerrel veszik is az akadályokat. A csapat hiánya az igazi ász hiányában rejlik. Az igazi ászéban, aki Miyuki ízlésének is megfelel. *** Hyuuum Sawamura Eijunja mellé.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:50:20
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).