Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Márius Zladoievich
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Twice

Kor: 310

Külső leírás: 190 centiméter magas, kellemesen izmos testalkattal rendelkezik. A haja fekete, egyenes szálú és majdnem a derekáig ér. Az arca férfias és karakteres, a szemei világosszürkék, de a vérszomjtól vagy bármilyen erős érzelemtől azonnal vörösen izzanak. Az ajkai teltek, ha mosolyog - amit ritkán tesz - kilátszik a szemfogainak hegyes vége. Öltözéke a kor stílusát tükrözi, de nem szereti a fölösleges ruhadarabokat, így ha az otthonában tartózkodik csak egy inget és nadrágot visel. Feketén kívül nem visel más színt.

Jellem: Önző, akaratos, könyörtelen. Nem gonosz, de ha egy ilyen világban a tápláléklánc csúcsán akar maradni, ilyennek kell lennie. Egy azonban biztos: midig megszerzi amit akar, nem riad vissza semmilyen eszköztől ameddig a kívánt érték nincs a birtokában, legyen az egy kastély, egy aranyserleg vagy éppen egy élőlény. A mai háborús időkben szinte már csak a vér okoz neki örömet, mert folyamatosan unatkozik és unalmában gyilkol. Régen volt néhány szeretője is, de mostanság, mikor a legtöbb fiút besorozták katonának, nemigen akad olyan, aki felmelegítené az ágyát vagy éppen őt magát. Nemesebb érzelmei csupán egyetlen élőlényre terjednek ki, egy fiatal ember fiúra, aki vele él mióta megmentette az életét. Az ő kapcsolatuk igen csak furcsa, Márius nem tudja hogyan viszonyuljon hozzá, mert ő az első lény akit nem akarna és nem is tudna megölni. Annak ellenére, hogy a fiú sánta és a lábán csúnya hegek vannak megkapóan érzéki vonásai vannak, ami felkeltette Márius érdeklődősét, de nem nyúlt hozz, mert a 16 éves kora ellenére még mindig úgy tekint rá, mint egy gyerekre.

Élettörténet: Erdélyben született egy parasztasszony gyermekeként, de nem sokáig élte a hétköznapi, nyomorúságos életét. A családját elvitte a pestis, ő pedig elszegődött egy nemes úr házához lovászfiúnak, de egy napon az oda látogató uraság - aki vámpír volt - látott benne valamit, ami miatt szerinte érdemes volt a vámpír létre, de arra már nem vette a fáradságot, hogy ki is tanítsa. Márius az átváltozása utáni tébolyban egy fél falut kiivott, mire végre kontrollálni tudta magát, de minden tudás elsajátítása és a képességeinek a kiismerése, még jó ideig eltartott neki. Mára azonban egy igen csak erős vámpírrá vált, a képességei fokozatosan fejlődtek egyre pontosabbá. Sokat utazott a világban, majd egy évszázadot távol töltött, de Erdély mindig vissza húzta. Mikor újra letelepedett itt, elfoglalta az Ulnidorf család kúriáját és a fejedelemségben mindenki úgy hiszi, hogy ő a család utolsó leszármazottja. Hat éve talált egy fiút az erdőben, aki már a halálán volt. Belelépett egy farkascsapdába és a jobb lábba nagyon csúnyán megsérült. Márius nem bírta otthagyni a haldokló fiút, mert egykori önmagára emlékeztette, ezért hazavitte. A fiú hálából mindent megtesz amit kér tőle, egyrészt olyan mintha a szolgája lenne, de mégsem az. Azóta is sántít a sérült lábára, mert Márius nem változtatta át. Soha nem is ivott belőle, nem feküdt le vele. Nem ismerné be, de különleges kapcsolat van közöttük.

Hobby: vadászat, zsákmányolás, az emberek figyelése

Foglalkozás: erdélyi földesúr

Extrák: Vámpír lévén képes arra, hogy belenézzen a gyenge halandók fejébe, akik nem védik a saját elméjüket és emberfölötti gyorsasággal rendelkezik. ***19. század eleje.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 06. 08.
2015. 02. 28.

Módosítva: 2015. 04. 04. 16:53:51
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).