Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kazador
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 581

Külső leírás: Nagyon magas, egy kicsivel meghaladj a két métert és ehhez a magassághoz szépen kidolgozott izomzat is párosul. A teste erős és ruganyos, méreteihez képest fürge a vadászatok során. Megjelenése férfias és tekintélyt parancsoló. A haja fekete és ha kibontja a bőrszalagból, akkor egészen a csípőjéig ér. A szemei jegesek, mint a föld ahol élnek, annyira világosszürkék, hogy már majdnem fehér. A vonásai ritkán enyhülnek meg, de akkor nagyon jóképű. A bal szeménél egy heg húzódik, amit még azelőtt szerzett, hogy elérte volna a halhatatlanságát, így megmaradt. Az öltözéke a népük többi tagjához hasonló. A testhőmérsékletük jóval magasabb, mint a halandóké, így nem érzékelik a hideget annyira.

Jellem: Kemény jellem, de nem rideg. Méltó arra, hogy egyszer majd a népe vezetőjévé váljon, ha szükség lenne rá. Felelősségteljes és mindig elővigyázatos. Kerüli a fölösleges harcokat és konfliktusokat, de ha megsértik azt nem tűri szó nélkül. Nem kérkedik az erejével, inkább arra fordítja, hogy megvédje a nála gyengébbeket. Nem törődik azzal, hogy megtalálja e a társát, úgy gondolja rátalál ha itt lesz az ideje. Érthetetlennek találja, hogyan tud egy személy megváltoztatni valakit pusztán a jelenlétével. Szokott szeretőt választani, de sosem a saját törzséből, inkább a környező szövetséges alakváltók közül. Az emberekkel nem is foglalkozik, túl törékenynek és sebezhetőnek tartja őket.

Élettörténet: Az Északi Farkas törzs vezetőjének a fia, testvérei nincsenek. Az anyja egy hópárduc-alakváltó, tőle örökölte a szeme színét. Mikor gyerek volt még háborúk folytak egy szomszédos farkas klánnal, de már kialakult közöttük egy ingatag béke, amit szeretnének fenntartani. Ezekben a törzsekben megőrzik az őseik szokásait, és némelyik ilyen rítus elég brutális tud lenni egy ember szemszögéből, de a farkasok számára - akik gyors gyógyulási képességgel rendelkeznek - természetes. Ha valaki elvégzi a rítust akkor vörös színű tetoválások jelennek meg rajtuk. Kazador két karján lévők akkor jelentek meg mikor elvégezte a próbákat és ezzel nagykorúvá vált, és ha már mind a kettőn van, az azt jelenti, hogy erős védelmező. Az alhasnál induló minta a falkába való belépését szimbolizálja, de ezt a rítust mindenki maga dönti el, hogy mikor végzi, mert a beavatás az egyik legfájdalmasabb szertartás. Ha megtalálja a társát és az kibírja, ami rá vár, akkor a nyaka körül fog megjelenni egy fonott mintha, ami mindenkinél más.

Hobby: vadászat, farkas alakban futni

Foglalkozás: harcra tanítani a kicsiket

Extrák: Jobban vonzódik a saját neméhez, mint a nőstényekhez, ami miatt sokan azt hiszik nem is talál párra. Amikor a falka elfogadja az új tagot, vagy elismeri egy farkas társát az öt legerősebb hím farkas alakban a karmaival a hátukba szánt és a vérüket csöpögtetik rá. A társának pedig - szintén farkas alakban - a vállába kell harapni és megosztani vele a vérét, ezzel összekötve az életüket. Ez mind nagyon fájdalmas és aki nem bírja ki annak el kell hagynia a falkát.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 15.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:37:52
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).