Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hirato
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 27

Külső leírás: Határozottan csillogó, szép, lilás-kék szemek, sötétlila haj, szemüveg és előkelő ruha. Öltöny, cilinder, minden szép és jó. Még egy lilás-pink, alul fekete-fehér csíkos sétapálcája és a fehér ingéhez illő kesztyűje is van. Vörös nyakkendője tökéletes összhangban van vörös csizmáival és a cilinder vörös díszcsíkjával. Ha először megpillantod, rögtön az ugrik be, hogy mennyire előkelő, mennyire intelligens lehet. Magas, 185 centis, izmos férfi, a megjelenésével biztosan felhívja magára a figyelmet. Ez lenne akkor is, ha szimpla farmerban flangálna, ilyen a kisugárzása.

Jellem: Nem olyan összetett, mint amilyennek látszik. Szimpla vezéregyéniség. Ha kell, kegyetlen, ha kell, engedékeny, ha nincs szükség rá kapitányként, akár még feloldódni is képes. Kegyetlenségét bizonyítja Yotakával szemben, ha azt kegyetlenkedésnek lehet nevezni. Felszabadítja a fiút, mielőtt Gareki megtehetné, így nem kell tovább ölnie az átváltozás miatt. Könyörtelen, de határozott, egy pillanatra sem habozik, ha szükségét érzi, hogy azonnal cselekedjen vagy döntsön. Engedékeny, hiszen eleve ő engedi meg, hogy Gareki, Yogi és Nai felkeressék Gareki régi lakóhelyét a Niji Erdő után. Hogy tudta-e, hogy lesz ott valami vagy nem? Persze, hogy tudta. Célja volt azzal, hogy odaengedte őket, ami el is mond, mikor Yotaka és Meiga meghalt. Tsubame-channal szemben kifejezetten megértő, amolyan nagytestvér neki, ezzel szemben Yogival szemben nem mutat ilyen kedvességet, de az is érezhető, hogy egyáltalán nem közömbös neki a férfi, harcosként tőle is a maximumot várja el. Amikor megsérül a Yotaka elleni harcban, mégis figyel rá is. Nem szívtelen ő, csak nagyon erős akarata és jelleme van, és elég nagy felelősség szakadt a nyakába azzal, hogy a Kafka elleni harcban ő az egyik vezető alak. Akarival szembeni egyik vitája során elmondja, hogy ő egyike azoknak, akik elveszik az életet, de a vita után Tsukitachi rávilágít, hogy valahol belül tényleg jó szíve van és csak kívülről tűnik ilyen ridegnek. Mindent összevetve manipulatív, de udvarias, enyhén munkamániás férfi.

Élettörténet: Életéről semmi sem derül ki, már a Második Hajó fejeként bukkan fel, és múltjáról nem kapunk információkat. Annyi biztos, hogy hol, kikkel és mit csinál, valamint hogy kik az ellenségei. Ennyi az összes információ, amivel rendelkezünk vele kapcsolatban. Az Első Hajó kapitányával, Tsukitachival érdekes, már-már baráti kapcsolatot ápol. Ellentétben Akarival több, mint rossz a kapcsolata. Valami alapvető ellentét gyökeredzik kettőjük között, amit Hirato úgy magyaráz, hogy Akari az életet menti, ő maga pedig elveszi azt, így csak természetes, ha nem értenek egyet. Beosztottaival jól bánik, kifejezetten kedveli Tsukumót és Yogit. Előbbit testvérként szereti, Yogival inkább szeret bolondozni, amit a szőke sokszor nem élvez, de ez Hiratót kicsit sem zavarja. Nai és Gareki felbukkanásakor talán ő az egyetlen, aki Nain kívül Gareki felé is kiemelt figyelmet fordít. Szeretné a fiút a Cirkusz harcosai, gyermekei között üdvözölni, amit Gareki nem is utasít el. Nait maga mellett tartja és kedveli, de talán azon kevés emberek egyike, aki tényleg Nai kedvességét és emberi mivoltát veszi figyelembe és nem azt, hogy létezése csoda és Nai maga egy mestermű. Hirato maga viszont tipikus vezér, mindig az események előtt kocog, mindenről pont akkor szerez tudomást, amikor már fontos cselekedni, így mindig megmenti barátait és beosztottjait a bajból.

Hobby: Nem sokat látunk a szabadidejéből, de a munkája feltehetően a hobbija is

Foglalkozás: A Nemzetközi Védelmi Szervezet, azaz a Cirkusz Második Hajójának kapitánya

Extrák: Sétapálcája kifejezetten különleges, képes magától eltűnni és megjelenni, suhintása pedig a kelleténél komolyabb széllökést eredményez. *** Hirato képes a levegőben repülni, láthatóan nem szabnak neki határt a fizika törvényei. *** Ereje a vákuum, amivel gond nélkül és egy suhintással ketté tud vágni egy vasúti kocsit is. *** Minden eszközét az Incura felhasználásából nyeri, ahogy a Cirkusznál mindenki. *** Banshek: fehér ruhába öltözött, hosszú, fekete hajó lányok, akik képesek bárkit megkötni, erejük szabályozásával a börtön akár kivégzéssé is változhat. A cilinderének átalakulásakor jelennek meg a lányok és Hirato akaratát követve cselekszenek általában. *** Sokkal jobban bírja az alkoholt, mint Akari. Azt, hogy mást mit szeret, nem tudjuk meg. *** Anime: Karneval (Hyuuu-chanom elvitte egy körre, neki kölcsönadva.)

Képinfo: Animéből. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:53:55
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).