Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nai
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16 (?)

Külső leírás: Barnás-vörös, hatalmas szemecskék, amikben folyamatosan ártatlanság csillog és furcsa, alapvetően fehér haj, amiből két, lilás fülecske áll ki két oldalon. A ruhája is fájdalmasan egyszerű, egy pár, kétkapcsos fehér cipőcske, egy lilás, térd felettig érő nadrág és egy hosszú ujjú, fehér felső. Egyetlen kiegészítője a vörös köves karkötője, amit még Karoku hagyott hátra neki, és amelyről kiderül, hogy a Cirkusz azonosítója. Bőre betegesen hófehér, de hibátlan, de alacsony, 157 centi és kifejezetten vékonyka. Állati alakja egy nagyon édes, fehér kis szőrpamacs, hosszú, lila fülecskékkel, hosszú farkincával, hatalmas, vörös szemecskékkel és két szárnyacskával. Miután kiderül a faja és a lakhelye, felkeresik a Niji Erdőt. Ekkor már barna csizmát, vörös zokni, fehér, rövid, nadrágot és felsőt visel, egy vörös pulcsival, innentől ruházatának változása mindig az események változását követi. Mindig akkor látunk rajta új ruhákat, ha valami fontos készül, vagy épp történik.

Jellem: Olyan, mint egy pici kisállat. Ha elsőre megpillant jó eséllyel a frászt hozod rá, de ha hagyod magad megismerni, vagy valamiért szüksége van rád, akkor hamar barátkozik. Ha megrémül, akkor többségében tényleg nagyon megijed, szemecskéig összeszorítja, ahogy ajkait is, és meg sem mer moccanni. Ha barátságos lényekkel, dolgokkal találkozik, ő maga is azzá válik, de könnyen és hamar bízik azokban, akikben ő úgy gondolja, hogy helyes. Garekivel például úgy indul el, hogy csak a nevét tudja és semmi mást. A cuki dolgokért bolondulásig képes rajongani, de hajlamos a butaságra. Nem azért, mert üres az az édes buksi, csak tapasztalatlan, minden téren. Emiatt vannak néha idióta megnyilvánulásai és kérdései, de a szíve hatalmas és aranyból van, nagyon jó kis… bárminek is nevezzük, de legyen ember. Könnyen barátkozik, de nagyon úgy látszik, hogy a megszokottnál jobb emberismerő. Hiába Karokut tartja sokáig a legfontosabb személynek az életében, mégis nagyon sok érzelmet Gareki mellett ismer meg és él át először.

Élettörténet: Állatként töltött éveiben nagy valószínűséggel a Niji Erdőben élt, akkor még Karokuval. Az, hogy maga Nai hogy jött létre, nem tudjuk, csupán Akari elmondásaiból egyértelmű, hogy egy niji és egy ember sejtjeinek összeolvadása. Akkor mozdul ki először otthonról, amikor Karokut elrabolják. Egy varuga fogságba ejti, innen Gareki menti meg, vele így találkoznak, majd a Cirkuszhoz is Karoku keresése vezeti. Yogival és Tsukumóval hármasban sok kalandot élnek át együtt, amíg Karoku el nem hívja oda, ahol fogva tartják. A hely megtámadása során végül megmentik a súlyosan sérült, már a halálán levő valódi Karokut, de a másolata és a bűnszövetkezet feje végül elmenekül. Gareki ezt követően úgy dönt, hogy elhagyja a Második Hajót, hogy iskolába járjon és papírokat szerezzen, de megígéri Nainak, hogy visszatér hozzá.

Hobby: Karoku, Gareki, mindenféle kedves dolgok, például a Hajók bárányaival játszani

Foglalkozás: Felhetetően beáll a Második Hajóra

Extrák: Hallása több, mint tökéletes. *** Faja: valahol egy kis, cuki állatka és egy tizenéves fiú között. Nijinek nevezik az állatot, amiből származik, így ő félniji. *** Havat akkor lát először, amikor együtt utaznak el Garekivel, Yogival, Tsukumóval és Yukkinnal. Garekivel ellentétben ő nagyon lelkes, játszik és mókázik a hóban. *** Karoku apa, vagy idősebb testvér szerepét tölti be az életében. *** Gareki távozása után ő maga a hajón marad. *** Jikitől a frász kerülgeti. *** Anime: Karneval

Képinfo: Animéből. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:51:03
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).