Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mark Henderson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 25

Külső leírás: Jól sikerült csemete. Pedig nem is átlagosan fogant… de ettől még elég dizájnos kis pasi lett belőle. Imádja a divatot. Minden tekintetben szeret az utolsó szerint öltözni, ha módja van rá, hiszen szerinte az embert a külseje alapján ítélik meg, és bár nem egoista, még csak nem is beképzelt, hajlamos felületesen ítéletet mondani mások felett. Haja trendi, fekete és olyan, amilyen egy korabeli, magára valamit is adó srácnak lennie kell - szerinte. Szemeit apjától örökölte, olyan hirtelenkékek, hogyha meglátod, kicsit még meg is szeppensz. Ajkai teltek, csókolnivalók, ezt a mamától kapta. Testalkatilag köszöni szépen, nagyon rendben van. Középmagas, arányos testalkatú, pedig nem a szíve csücske a mozgás. Szerencsére nem is szorul rá annyira. Ruhái természetesen, a fentiek fényében mindig csudicsinik, feszesek és szexisek. Ha csaj lenne, ránézésre plázapicsa lenne, de ennek a pasi verziója nincs meg, mert a kisugárzása minden külsőség ellenére vonzó, mint cicusnak a máj.

Jellem: Imádnivaló. Minden tekintetben. Soha nem morcos, mindig segítőkész, ha bajod van, ő meghallgat és ha csak egy picit is közel kerülsz, a szívét neked adja, kérned sem kell. Emiatt borzasztó könnyű ki is használni, de mára már szerencsére csak olyan emberek vannak körülötte, akik tudják, hogy mennyire jólelkű, ezt próbálják kordában tartani, de ha ad, akkor viszonozzák is. Segíteni is imád. Mindig, mindenkinek, pláne, ha a családról van szó. Apa nélkül nőtt fel, édesanyja mindig ezzel magyarázta, hogy meleg lett. Szerette a mamust is, de apjáért, bár későn ismerte meg, öl. Barátja nem sok van, hiszen sokaknak túl cukormázas az, hogy a külsejét ilyen jól összepasszították, a jelleme meg olyan nyalogatnivaló, hogy alig tudod leállítani magad. De ha egyszer bekerülsz a bűvkörébe, akkor nehéz szabadulni. Elvarázsol… akaratán és tudtán kívül hajlamos csábítani, elhitetni a pasikkal, hogy igen, kellenek neki, pedig ő csak kedves. Csak mosolyog, barátkozik. Néha picit fordul vele a kocka, ez úgy fél évente egyszer, egy óra hosszáig tart, de akkor szétszedi a lakást, akárkinek nekiszalad, olyankor jobb nem közelében lenni. Hagyni kell, lenyugszik, utána pedig minden újra happy. Ha kitombolta magát, visszatér a mosolygós, édes Markhoz. A szerelemben szeretne hinni, és hisz is, hiszen apja is nagyon későn találta meg, de őt mindig csak a külseje miatt szedik fel. Szex és pá, bár már voltak komoly kapcsolatai. Oldalválasztás tekintetében nem válogatós, ha úgy hozza a helyzet, felül és alul is szeret lenni, párkapcsolatban is tud dominálni, ha kell és ha úgy érzi, ezt tőle várják. Jól mutatja ezt az is, hogy ő maga azt szokta mondani, hogy két komoly kapcsolata volt eddig, az egyik, amelyikben ő volt a passzív fél, fél évig tartott, a másik, amelyikben az aktív felet alakította, nyolc hónapig. Egy ideje már fél szerelmesnek lenni, hiszen jellemének velejárója, hogy ez gyorsan történik meg vele. De sajnos pár éve már csak szemétládákba szeretett bele, így mára inkább visszafogja magát - pont ezért viszont nem is veszi észre, ha rajonganak érte.

Élettörténet: Egyke volt, apa nélkül nőtt fel. Sokáig nem tudta az okokat, aztán egyszer az anyja leült vele és mindent elmesélt. Édesanyjának gondjai voltak, nem tudott szexuális aktust létesíteni férfiakkal, de gyereket szeretett volna. Így elment egy spermabankba, ahol kiválasztotta az egyik igencsak megfelelőnek látszó hímpéldány adagját. Így született Mark. Nem kereste édesapján húszéves koráig, édesanyja megtiltotta neki, mert félt, hogy fia elhagyná, de akkor anyja meghalt. Hamar felkutatta apját, aki azonnal elvarázsolta fiacskáját. Erős, stramm rendőr, akire Mark felnézhet. A pakkban kapott egy ultrajófej nagybácsit is, így nevét hamar megváltoztatta. Édesanyja emlékét nem feledte el, de sosem értette, miért nem kereshette fel apját. Ezért haragszik anyjára, hiszen egy ilyen apa mellett talán másképp alakul az élete. Közben kiderült, hogy apja és nagybátyja is melegek. De nagyon jól megvoltak, mindent meg tudtak így hárman beszélni Josh-sal, a bácsikájával, és Axl-lel, az apjával, de aztán jött Tony. Axl akkor már aszexuális életet próbált élni, ami Marknak nem tetszett, hiszen még közel az ötvenhez is nagyon dögös a kedves papa. Tony pedig jött, látott és győzött, felforgatta a kis család életét, a lehető legjobb irányba. Mark egy ideje már barátjaként tekint Tonyra. Mindent meg tudnak beszélni, imádják családilag Tonyt. Szóval mondhatjuk, hogy Mark valamiféle kárpótlásként kapta ezt a remek kis családot, amiért édesanyja makacssága miatt nem kereshette meg apucit. Párkapcsolata jelenleg nincs, bár a baráti társaságban van egy srác, aki nagyon tetszik neki. Mióta megtalálta apját és bácsikáját, utóbbival él együtt. Így jobban jönnek ki anyagilag, hiszen egyikük sincs túlságosan eleresztve pénzügyileg.

Hobby: Imád vezetni, de mióta Tony van, egyre inkább kockul ő is

Foglalkozás: Anyja irodakukacnak szánta, de halála után átnyargalt, és mára pultosként dolgozik egy bárban

Extrák: Jelenleg Timcsié. *** Karakterét egy korábbi, Laurenttel folytatott csoda, az Axl-Tony befejezett ihlette, nálam olvasható A szerelem kortalan címmel *** Uni.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:55:02
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).