Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Szinbád
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: Jelenleg 30 körül

Külső leírás: // Végig spoilerveszély! // 183 centi magas, izmos, igazán férfias férfi. Szemei arany színben csillognak, haja lila, hátul egy copfba kötve hordja. Lila-fehér köpenyt, és fehér turbánt hord, kiegészülve sok-sok ékszerrel, amelyek egy jelentős része a dzsinnjeit tartalmazza. Ezek karkötők és gyűrűk többségében, összesen héthez kötődik valamilyen dzsinn. Magabiztos kisugárzása mindenkit ámulatba ejt, a hölgyek többsége pedig a lábai előtt hever, hiszen valljuk be: pofátlanul jóképű. Általában kedves mosoly színezi arcát, de ugyanolyan jól olvasható róla a dühe is. Ha rápillantunk, már érezni lehet: ő bizony nem akárki, hiszen a kisugárzása is királyi, tiszteletet parancsoló. Ha éppen nem kirabolva, öntudatlanul fekszik egy út szélén...

Jellem: Vidám, kedves jellem. Legalábbis azzal, akit erre méltónak tart. Gondtalannak látszik, hiszen élvezi az életet, amit élhet és ami megadatott neki, minden gondjával és örömével. Ha kell, iszik, ha kell, harcol, mindkettőt tökéletes beleéléssel és teljes elhatározással. Céljaiért minden helyzetben a végsőkig kiáll, akár egy rablóbandához is csatlakozik, ha úgy érzi, az ő céljaik nemesebbek, mint az uralkodóé. Társaiért, harcosaiért, népéért és két kezével épített országáért a végletekig kiáll és akármilyen eszközökhöz folyamodik, ha kell. Azonban nemes és királyi jelleme mögött ott bujkál a gyerekes, általában Jafar idegeire menő énje is, aki tényleg iszik és mulat, kétes ügyekbe keveredve akár egy kényszerházasság küszöbére is sodorja magát, és még az is megtörténik, hogy meztelenre vetkőztetik és mindenét ellopják, miközben ő az alkohol édes mámorától bódultan szundikál. Később derül ki, hogy tábornokai közül többeket is nehéz sorsból, lehetetlen életből emelt ki: Massrur gladiátorként várta a halált, Jafar pedig bérgyilkosként tengette mindennapjait, amíg nem találkoztak a bátor hőssel. Mindent összevetve erős, nemes harcos, igazi példakép, azoknak pedig, akiknek megadatik, hogy barátként és ne ellenségként tekintsen rájuk, igazi barát és jótevő. Híre ellenségeihez is eljutott, amik vannak azért szép számmal.

Élettörténet: Múltjáról az animében nem sok derül ki. Az Ezeregy éjszaka eredeti meséiben többször megjelenik, sőt, több világirodalmi műben is találkozhatunk vele, de most szorítkozzunk arra, ami az animéből kiderül. Amikor megjelenik, már bőven túl van a kalandjain, összeszedte tábornokait és dzsinnjeit, megalapította és uralja Sindria virágzó királyságát is. Első felbukkanása kicsit viccesre sikeredik, ám korán kiderül, hogy ő bizony nem akárki. Először csak Aladdint és Morgianát ismeri meg, Alibabával pedig, mint a Csodálatos Alibabával találkozik, aki egy rablóbanda fejeként ismeretes akkoriban Balbadd-ban. Két kísérője van ekkor vele: Massrur, aki emberfeletti erejével szolgálja királyát, és Jafar, aki inkább az elméleti dolgokban jeleskedik, ám ha harcra kerül sor, igenis erős ellenfél akárki számára - többször viszont inkább tűnik gondoskodó feleségnek a néha igenis nehezen kezelhető Szinbád mellett. Balbaddi kalandjaik során csatlakozik a Köd Bandához, segít Alibabának, tanítgatja és akkor is mellette áll, amikor a végső harcot vívja Kassim ellen. Példaképként emelkedik a Harmadik Herceg előtt, hiszen számos helyzetben menti ki a komolyabb bajból. Ekkortájt derül ki, hogy Judalt, az ellenség magiját is régről ismeri, hiszen pár, a magi által emelt tornyot is kifosztott, aminek ő természetesen nem örült kifejezetten. Így hát vetélytársak, ellenségek lettek. Amikor Alibaba kijelenti, hogy Balbadd köztársaságként él tovább, Szinbád segítségével sikerül elérnie, hogy a Kou Birodalom ne rombolja le a földig a kicsi és gyenge, inkább tengeri kereskedelemben jártas országot. Még azt is vállalja, hogy ő elmegy és személyesen, a Hét Tenger Szövetségének megalapítójaként találkozik a Kou Birodalom fejével, és addig Aladdint, Morgiánát és Alibabát a saját királyságában bújtatja el. Ahol viszont utoléri őket a baj és végül ő kéri a trió segítségét: keressék fel Zagant, szerezzék meg az erejét és fordítsák vissza az átkot, ami Alibabát és őt sújtja. Az első széria végén azonban fény derül arra is, hogy ő maga már átkozott, így az Ithnan által rábocsájtott átkok igencsak kevés. De mit is várunk, hiszen ő Szinbád...

Hobby: Jafar idegein táncolni valamilyen formában

Foglalkozás: Sindria uralkodója

Extrák: Anime/Manga: Magi *** Összesen hét dszinnt ural. Azért csak ennyit, mert a hetedik után már nem léphet be egy Vártoronyba sem. Baal, Crocell, Focalor, Korpa, Valefor, Vepar és Zepar a dzsinnjei. *** Tábornokai: Jafar, Massrur, Sharrkan, Pisti, Hinahoho, Yamraiha, Drakon és Spartos. *** A későbbiekben a karakterlap bővülni fog. *** A nevét magyarosított formában használom.

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 29.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:42:36
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).