Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shuichi Palmer
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 17

Külső leírás: Különlegesen szép srác. Édesanyjától sok japán vonást örökölt, de nem elhanyagolható, hogy édesapja is férfiszépség, csak a nyugati fajtából. Shuichinek a bőre olyan, mint a porcelán, sehol egy hiba, sehol egy pattanás vagy szeplő. Szerencsére a kamaszkor ezen negatívumai messze elkerülték őt. Ajkai picit talán barackszínnek tűnnek, de mélybarna, szinte fekete szemeivel csodásan mutatnak. Hajára sok gondot fordít, szereti, ha selymes és ápolt, nem akarja levágatni, de tovább növeszteni sem. Enyhe göndörsége miatt szerinte így pont jól mutat, de összefogni csak akkor szokta, ha otthon csinál valamit, nem szereti, ha pakolás közben a szemébe lóg a haja. Mostanában nagyon rászokott a hajráfokra is, hiszen észrevette, hogy a gumi töri a haját, így csak akkor fogja már össze, ha nagyon melege van, inkább ráfot használ. Testalkatilag inkább az alacsony és a vékony kategóriába esik, hiszen nem sokat eszik, bár sportolni nem szeret, nem is nagyon tud, a buszhoz futás is lefárasztja. Mázli, hogy jó testalkatot örökölt, így a hízás veszélye nem fenyegeti. Ruháit úgy válogatja, hogy kényelmes legyen, a divatra keveset ad, de inkább a sötét színeket preferálja. A cipőket a szó legszorosabb értelmében utálja. Ha tehetné és csak rajta múlna, mezítláb róná az utcákat, de így otthon, rokonoknál, barátoknál állandóan ledobja magáról a lábbelit (zoknival együtt), és így sasszézik. A lábai ápolására azért fordít gondot, hogy ilyen helyzetekben ne érezze magát rosszul. Külsejére pont annyit ad, mint kortársai. Szeret jól és menőn kinézni, de nem is szeret erre túl sok időt fordítani. Tetoválásra nem vágyik, de a nyelvébe szeretne piercinget – csak a szülei hallani sem akarnak az ötletről.

Jellem: Nem sokban tér el a kortársaitól a felületes jellemvonások tekintetében. Kifelé lábal a lázadó korból, egyre több ingert fogad be a környezetéből, egyre több dolgot ért meg és fogad el, ennek ellenére utálja, ha kioktatják, akkor is, ha csak jó szándékkal. Ő maga szeret mindenre rádöbbenni, nem kedveli, ha valaki meg akar neki magyarázni valamit. Ezért van már hónapók óta balhé a nyelvpiercingből is, hiszen a szülei próbálják neki elmagyarázni, hogy milyen rossz hatásokkal járhat és mennyire megbánhatja, de Shuichi egy kamaszhoz méltó módon reagálja le őket: trappol és szobaajtót zár. Mit zár, csap... Vékony testalkata ellenére képes úgy bevágni a szobája ajtaját, hogy az egész házban beleremegnek az üvegek. Bár ez egyre ritkábban van, de a szüleit utáló fázis azért még érezteti hatását. Szereti őket, persze, de mint minden kamasz, ellenük lázad leginkább. Nagyszülei nincsenek egyik oldalról sem, így elsőszülöttként sem kényeztették el túlzottan. De a kamaszkori borzalmas jelleme ellenére egy hihetetlenül kedves fiú. Hatalmas szíve van, mosolygós a barátaival, bár ismerkedésnél elég béna, abban sem zárkózik el, nem vonul a sarokba, csak sosem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá egy beszélgetéshez. Ha valaki elkezdi, akkor már viszi az ár, és nem utolsó sorban nagyon jó hallgatóság. A barátai gondjait akár napjában többször is meghallgatja és sosem emel szót a dolog ellen – ő maga viszont nem tud beszélni a problémáiról. Még a legjobb barátjának sem mondja el soha, ha valami gondja van vagy bántja valami. Nem is próbálkozik, hiszen ő úgy érzi, ez az ő egyéni dolga és neki kell megoldania. A szülei sokszor próbálnak neki segíteni ebben, átszakítani azt a bizonyos gátat, de eddig sikertelennek bizonyultak. Amikor duzzogva átvonul a lakáson, akkor sem mondja el, min bosszantotta fel magát, utólag sem. Egyedül a piercing, amit hajlandó megvitatni, de semmi mást. Épp ezért nem tud beszélni arról sem senkinek, ami már évek óta aggasztja: nem tetszenek neki a lányok. A barátainak mindig van egy aktuális szerelme, valami csodálatos lány, aki szép és kedves, mint minden ilyen „szerelem”, de őt soha nem fogta meg még senki. Titkon attól tart, hogy valami baj van vele, de magának azzal próbálja megmagyarázni, hogy még nem látott olyan lányt, aki neki igazán tetszene. Öccséért viszont ölni is hajlandó, már most. Amennyire utálta születésekor a srácot, most annyira szereti, bolondul érte. Még az anyjára is rászól, ha felemeli a hangját a kicsivel szemben, pedig jó szüleik vannak, csak neki van egy pici testvérkomplexusa. Ideje nagy részét így hamarosan iskolás korú kistesójával tölti, olvas neki, gyakorolnak, próbálja fejleszteni Sora készségeit, sikeresen. Mondhatjuk, hogy jelenlegi élethelyzetében az öccse a legfontosabb számára, ami pedig kölcsönös, Sora ugyanis bolondul bátyjáért. Példának okáért ha gyógyszert kell bevennie a most ötéves fiúnak, nem az anyja vagy az apja próbálkozik, rögtön Shuichit vetik be.

Élettörténet: Édesapja, Scott egy Japán nyaralás alkalmával találkozott egy Kimiko nevű álomszép, helyi lánnyal, akivel gyorsan egymásba is szerettek. A nyaralást hónapokig tartó internetes kapcsolattartás követte, majd a lány úgy döntött, Amerikába megy tanulni, kapcsolatuk ekkor teljesedett be. Nem is volt rossz döntés, hiszen Kimiko most egy multinacionális vállalat amerikai-japán kollaborációs csoportjának vezetője. Scott repülésoktató lett, hiszen nem akart pilótaként sokat távol lenni élete szerelmétől. Első gyermekük Amerikában született, de a közös megállapodás az volt, hogy japán nevet kap, tanulja azt a nyelvet is, de amerikai állampolgár lesz, úgy nő majd fel. Így lett a kis félvér babának Shuichi keresztneve és Palmer vezetékneve. A dolog olyan jól bevált, hogy később született babájuknál is ezt követték, ő így lett Sora Palmer. Több gyermeket nem szeretnének, de ha Shuichit kérdezik, hála az égnek. Bár boldog gyermekkora volt, nem érez magában több erőt egy másik öcsikére, neadjisten egy húgicára. Úgy lett, ahogy azt a szülei akarták, mára nagyon jól beszéli a japánt is és magántanárhoz is jár, hogy tanulja a kanjikat. Japánban élő unokatestvéreivel is tartja ám a kapcsolatot, tőlük is tanul, de legjobb barátai mégis Amerikában vannak. Hárman alkotnak egy igazi kis triumvirátust már kicsikoruk óta, hiszen szomszédok ma is. Robert és Marc igazi legjobb barátai Shuichinek, és bár nem mond el nekik soha semmit, mégis mindig mindent tudnak róla, hiszen olyan sok időt töltenek együtt, hogy egymás rezdüléseiből észreveszik a bajokat. Bár Shuichi egy ideje magántanuló, minden nap találkoznak. Hogy miért magántanuló? Amiért az öccse is az lesz. Szülei valamiért nem akarják, hogy a csemetéik iskolába menjenek. Inkább neves tanítókat fogadnak melléjük, akik tökéletesre csiszolják a srácokat, például Sorához is jár már egy nő, aki hetente kétszer különböző játékos feladatokkal segít a fiúnak. Shuichi így boldog, hiszen tudja, hogy az iskolába sokan leszakadnak a többiektől, így viszont egyre kiemelkedőbb készségeit fedezik fel tanítói. Cserébe a helyi ifjúsági klub tagja barátaival, amely valamennyire pótolja az osztályközösséget is, hiszen vannak különböző programok, moziba is járnak néha a csapattal, de van, hogy csak ülnek a helyi közösségi házban és csevegnek a nap, a hét eseményeiről.

Hobby: Tanul, az öccsével vagy a barátaival van, mostanában egyre jobban vonzza a tánc gondolata

Foglalkozás: Magántanuló

Extrák: Chiinek *** Beceneve: Ichi, a legtöbben csak így szólítják. *** Nem meglepő módon minden tekintetben szűz, még csak csókolózni sem csókolózott korábban. Sőt, reggeli merevedését is inkább elmúlni hagyja, mintsem megoldaná. *** Fel sem merült benne, hogy azért nem tetszik neki egy lány sem, mert meleg. Ha megnéz fiúkat, azt letudja annyival, hogy nyilván minden korabeli srác megnézi a helyes fiúkat, férfiakat. Erről a gondjáról viszont senki nem tud. *** A történet szempontjából fontos infó: az én Amerikámban 21 éves korig gyámságra, „szülői felügyeletre” kötelezett minden gyermek. *** Apja és anyja közös megegyezéssel döntötték el, hogy esetleges haláluk esetén tetemes vagyonukat és a gyermekeik feletti gyámságot apja legjobb barátja kapja, aki az évek hosszú sora alatt bebizonyította, hogy mellettük áll mindenben. Persze Shuichinek erről fogalma sincs, igazság szerint nem is tudja, hányadán áll a férfivel. Azét nem egy rokon, mert nem akarják, hogy a fiúk rokonról rokonra járjanak addig, amíg el nem fogy a pénz, majd otthonba kerüljenek. Igen, szülei nincsenek jó véleménnyel egyikük rokonságáról sem. De ez mára nem vita tárgya, így egyeztek meg.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 24.
2018. 01. 03.

Módosítva: 2018. 01. 01. 22:53:57
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).