Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Kritikák
(Esőcseppek)

LastBreath2016. 01. 08. 20:33:29#3033


 Köszönöm szépen. :) Örülök, hogy elolvastátok a kedvemért, és hogy írtatok pár sort.
Igen, a stílus valóban szokatlan lehet tőlem, de néha kell egy-két "mese" is a sok kegyetlenség közé. Ez kikapcsol és megnyugtat engem is. Így legalább tudom, hogy másra is képes vagyok, ha akarom.

Aya-chan2016. 01. 08. 11:23:03#3032


Ez valami elképesztően bájos történet volt! Rögtön azonosulni tudtam a kis esőcseppel, furcsa mód a barátomnak éreztem és alig vártam, hogy elmesélje, merre és meddig repítette őt a szél. Tisztán láttam a bálnákat, vagy mikor lezuhan a faág szélére, majd a boldog hazatérésnél éreztem az örömét. Csodálatos történet!
Illetve az is nagyon tetszett, hogy nem volt sem hosszú, sem rövid, a történetben minden mondatnak meg volt a maga helye és szerepe, egy tökéletes körforgást alkotott :)
Nagyon szép jelzőket használsz és jókor is használod őket, így megtartva a történet egyszerűségét ugyanakkor varázserőt is adsz neki, ami azonnal beszippantja az olvasót  :)
Nagyon élveztem, még több ilyet!! Akár egy levél történetét, vagy hasonlót, de én nagyon szívesen olvasnék még hasonló történetet ( :


vicii2016. 01. 07. 19:39:28#3031


 Last, borzongtam és merengtem :) Elfogott az az édesbús hangulat, ami mindig, mikor tőled olvasok. Hihetetlen érzéseket tudnak kelteni az alkotásaid az emberi lélekben! <3

Saga-chan2016. 01. 06. 21:07:57#3030


 Szia!

Öszinte leszek hozzád, egy kicsit furcsa volt tőled ilyet olvasni. De nekem nagyon tetszett, jól megfogalmaztad és erthető, hiába csak a vízről és annak életérőr szólt. Ne haragudj, hogy nem tudok olyan hosszas kritikát írni mint a többiek. Szerintem nagyon ügyes vagy és csak ösztönözni tudlak, hogy folytasd. Egy szóval csak így tovább!!

U.I.: Szívesen olvasnék még tőlled ehez hasonló írásokat. Ja és lehet nem teljesen tökéletes most az írásom, nem javít a telom. 

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).